Kaikki erot Tylypahkan perinnön talojen välillä (selitetty)

Hogwarts Legacy sisältää joukon taianomaisia ​​pelimekaniikkoja ja elementtejä mukaansatempaavan kokemukseen. Ennen kuin astut Tylypahkan lumoaviin käytäviin, sinut on lajiteltava tiettyyn taloon. Vaikka lajitteluhattu tekee työnsä sijoittaen sinut yhteen neljästä talosta, päätös on täysin sinun. Pelikokemuksesi liittyy jollain tavalla valitsemaasi taloon. Mutta mitkä ovat tärkeimmät erot kunkin talon välillä? Älä huoli, tutustu oppaaseemme, joka selittää kaikki Hogwarts Legacy Housen erot.

Kaikki erot Tylypahkan perinnön talojen välillä (selitetty)

Jokainen talo on erilainen ja ainutlaatuinen omassa merkityksessään Tylypahkan perinnössä. Suurin osa pelikokemuksesta ja tehtävistä on kuitenkin sama riippumatta siitä, minkä talon valitset pelissä. Kaikkien talojen välillä on kuitenkin eroja. Joten tässä on kaikki erot kokemiesi talojen välillä:

  • Yhteisiin huoneisiin pääsee vain ja ne sijaitsevat eri paikoissa kodistasi riippuen.
  • Lisäksi kaikki Floo Flamen matkapisteet ovat myös erilaisia ​​jokaiselle talolle. Voit tutustua oppaaseemme a lyhyt kierros kaikissa yhteisissä tiloissa Lisätietoja.
  • Jokaisen talon väri sisältyy varusteihisi ja vaatteisiisi riippuen siitä, minkä talon valitset.
  • Joten jos valitset Gryffindorin, saat punaisia ​​ja värikkäitä värejä, jotka ilmentävät asuasi, viittasi ja vaatteitasi. Slytherinin värit ovat vihreä ja musta. Sininen ja pronssi värit Korpinkynnen taloon. Lopuksi keltainen ja musta värit Hufflepuff-taloon.
  • Voit ansaita useita seurusteluja ja esittelyjä muiden viidennen vuoden opiskelijoiden kanssa samassa talossa.
  • Lopuksi tietyssä haussa voi olla huomattava ero. Tämä haku voi vaihdella valitsemasi kodin mukaan.
  • Jos esimerkiksi valitset Hufflepuffin talon, tehtävä on nimeltään Prisoner of Love. Mutta toisaalta, jos valitset Korpinkynnen, tämä tehtävä on nimeltään Hunt for the Missing Pages. Voit avata tämän tehtävän suoritettuasi Merlinin koettelemukset tutkimusta.

Näitä eroja lukuun ottamatta muu pelikokemus on melko samanlainen kaikissa Tylypahkan perintötaloissa. Tarinakaaret ja kerronta ovat samat riippumatta siitä, minkä talon valitset. Mutta se kaikki tiivistyy oman kertomuksesi luomiseen velhoksi tai noitaksi.
Siinä on kaikki erot Tylypahkan Legacy Housen välillä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka lukitut ovet ja arkut avataan, kuinka nopeasti taso nousee, kuinka saada kaikki anteeksiantamattomat kirouksetJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kaikki erot Tylypahkan perinnön talojen välillä (selitetty)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up