Kaikki Genshin Impactin saavutukset ja piilotetut saavutukset 3.5

Genshin Impact 3.5:n julkaisun myötä pelaajat etsivät kaikkia tämän pelin piilotettuja saavutuksia ja saavutuksia. Jokaisen laajennuksen yhteydessä miHoYon kehittäjä julkaisee uusia hahmoja, tehtäviä, alueita, hahmoja ja paljon muuta. Saavutukset ovat loistava tapa viljellä Primogemejä, joten pelaajat etsivät jatkuvasti uusia. Jos olet myös yksi heistä, olet oikeassa paikassa. Tässä oppaassa luetellaan kaikki saavutukset ja kuinka ne saatetaan päätökseen.

Kaikki saavutukset ja niiden hankkiminen Genshin Impact 3.5:ssä

Genshin Impact 3.5:ssä on yhteensä seitsemän uutta saavutusta, eikä yksikään niistä ole tarkasti piilotettu. Kaikki saavutukset perustuvat uuteen Archon Questiin ja uuteen Faruzan Hangout -tapahtumaan. Tässä on kuitenkin luettelo niistä ja niiden täydentämisestä.

  • Ristikkäiden tähtien yö - Avaa tämä saavutus suorittamalla Fate Foretold -tehtävä Archon Quest Caribertissa.
  • Sairaus kuolemaan asti - Luo kuninkaallisen hovin nimetön tabulääketiede sukutauluosassa, joka pilkkaa Caribertin Archon Quest -sarjan onnea.
  • Kohtalon kaukainen puoli - Suorita Caribertin Archon-tehtävän "A Lamenters at Fate's End" -osio.
  • Karibet - Suorita koko Caribert Archon Quest -sarja avataksesi tämän saavutuksen.
  • Sinulle sadan vuoden päästä - Suorittaaksesi tämän saavutuksen, lue kaikki Tamimilta tulleet kirjeet Faruzanin Hangout-tapahtuman "Ajatukset, jotka vaelsivat vuosisadan ajan" -tarkistuspisteessä.
  • Mekaniikka: aloittelijasta...? – Arvaa oikea pienin liikkeiden määrä ratkaistaksesi seitsemänkerroksisen pagodipinon. Oikea vastaus on 127 liikettä.
  • Optimaalinen ratkaisu - Avaa tämä saavutus suorittamalla kaikki Faruzanin Hangout-tapahtuman päätteet.

Nämä ovat kaikki Genshin Impact 3.5:n piilotetut saavutukset ja saavutukset. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada kultainen opasmuista käydä meillä Genshin Impact -osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up