Kaikki Salvager Contraband DMZ MW2- ja Warzone 2 -pakkausten sijainnit

Etsitkö salakuljetuspakettien paikkoja, jotka sinun on palautettava Salvager Crown Tier 2 -tehtävän aikana MW2:ssa ja Warzone 2 DMZ:ssä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. COD:n kauden 2 päivityksen myötä uusi kaivostila nimeltä Crown on saatavilla. Valitettavasti suurin osa tehtävistä on lukittu, eivätkä ne kuulu ilmaiseksi pelattavaan DMZ-kokemukseen. Koska olet kuitenkin salakuljetuspakkausten perässä, oletetaan, että pystyt suorittamaan Salvager-tehtävän. Sitten annamme sinulle Al Mazrah -paikat juuri alla.

Table
  1. Kaikki Salvager Contraband -pakkauspaikat MW2:ssa ja Warzone 2 DMZ:ssä
    1. Salvager Contraband Pack 1 -paikka
    2. Salvager Contraband Pack 2 -asento
    3. Salvager Contraband Pack 3 -asento

Kaikki Salvager Contraband -pakkauspaikat MW2:ssa ja Warzone 2 DMZ:ssä

Kaikkien Salvager Contraband Pack -pakkausten sijainnit Al-Mazrahissa ovat melko lähellä MW2:n ja Warzone 2 DMZ:n uponnutta laivaa. On kuitenkin tehtävä löytää ne tarkasti. Ilmoitamme kuitenkin sinulle alla olevat sijainnit.

Salvager Contraband Pack 1 -paikka

Ensimmäinen salakuljetuspaketti, kuten näet, on rikkinäisessä laivassa Sawahin kylän rannikolla. Voit yksinkertaisesti astua laivaan jättiläisreiän kautta ja sitten käänny oikealle ja nousta. Pian löydät täältä ensimmäisen salakuljetuspaketin.

Salvager Contraband Pack 2 -asento

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, MW2:n ja Warzone 2 DMZ:n toinen Salvager Contraband Pack on puoliksi uponneen aluksen sisällä. Löydät sen kahden kaatuneen pöydän väliltä. Löydät sen huoneesta astumalla sisään kannen kautta.

Salvager Contraband Pack 3 -asento

Tämä on ärsyttävintä, koska joudut sukeltamaan veden alle. Yllä olevassa kuvassa merkityssä paikassa on uponnut alus. Kun olet uinut veden alla, voit saada salakuljetuspaketin. Tämä kaikki voi olla hämmentävää, joten voit katsoa alla olevasta videosta lisäapua. Siinä on kaikki Salvager Contraband Packin toimipisteet MW2:ssa ja Warzone 2 DMZ:ssä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Moderni sodankäynti 2 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up