Kaikki tavat avata pettymysten arkkua Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä voit avata salaisuudet vain, jos sinulla on tarvittavat edellytykset tulla tehokkaaksi velhoksi. Täältä löydät salaperäisen pettymyksen arkun, jota on melko vaikea avata. Pelaajat voivat avata tämän arkun vain olemalla näkymättömiä ja havaittamattomia. Jos sinut kuitenkin havaitaan, se kaatuu itsestään eikä välttämättä anna sinulle sen sisältämiä palkintoja. Jos sinulla on myös vaikeuksia avata tämän arkun lukitus ja saada saaliin sisälle, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa opastamme sinut läpi tapoja avata pettymysten arkkuja Tylypahkan perinnössä.
Vastuuvapauslauseke: Tätä kirjoitettaessa peli ei ole vielä julkaistu, joten alla mainitut menetelmät perustuvat spekulaatioihin.

Tapoja avata pettymysten arkkuja Tylypahkan perinnössä

Voit avata Chests of Disillusionmentin Tylypahkan perinnössä käyttämällä Pettymyksen viehätys, Näkymättömyyden juomatai käynnistämällä Sidekalvotulehduksen kirous. Paremman ymmärtämisen vuoksi olemme maininneet alla kaikki menetelmien yksityiskohdat. Joten, ilman pitkiä puheita, aloitetaan.

  • Valu Pettymyksen viehätys se on tärkein tapa olla silmällä havaitsematon. Tämä loitsu toimii kuin kameleontti, jonka avulla voit omaksua taustan värin ja tekstuurin liikkuessasi. Twiitissä kehittäjät kuitenkin vihjasivat, että tämä ei ehkä ole ainoa tapa.
  • Pelaajat suosittelevat myös sen käyttöä Näkymättömyyden juoma jolloin juojasta tulee näkymätön. Mutta älä unohda, että vaikutus on väliaikainen eikä kestä kauan.
  • Käyttämällä Sidekalvotulehduksen kirous on toinen tapa, jota voidaan käyttää välttääksesi pettymyksen lukkolaatikon näkemisen. Tämän tumman loitsun heittäminen suoraan rintaan ärsyttää silmää ja lopulta pakottaa sen kiinni.

Tämä tiivistää kaikki tavat avata helposti pettymysten arkkuja Tylypahkan perinnössä. Jatkamme tämän artikkelin päivittämistä sitä mukaa, kun uusia menetelmiä tulee esille. Siihen asti tarkista tämä täydellinen luettelo loitsuista taistelua ja tutkimusta varten. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up