Kaikki vaikeustasot selitetty Dead Space Remake -pelissä

Dead Space Remake -pelin vaikeusasetuksien tietäminen voi muuttaa pelikokemustasi. Koska tämä ei ole vain seikkailupeli vaan myös selviytymiskauhu, etenemiseensi vaikuttaa paljon enemmän valitsemasi pelitila. Mutta mitä hyötyä on selviytymispelistä, jos se ei ole tarpeeksi haastava? Joten tässä on selitetty kaikki vaikeustasot ja mitkä asetukset sinun tulee valita pelatessasi Dead Space Remakea.

Mikä vaikeusaste kannattaa valita pelatessasi Dead Space Remakea?

Sinun tulisi pelata helppoa pelitilaa, jos haluat tietää vain pelin historian tai olet uusi sellaisissa peleissä. Dead Space Remake sisältää paljon, joten jos pidät tietyn tason haasteista, Medium ei ole myöskään huono. Mutta jos olet joku, joka haluaa viedä pelin loppuun 100 % ja jopa avata kaikki saavutukset, Impossible-tila on se, johon haluat mennä - alkuperäisessä Dead Spacessa oli 4 vaikeusvaihtoehtoa:

  • Helppo: Suositeltava tila uusille pelaajille Dead Space -sarjaan tai peleihin yleensä.
  • Keskimmäinen: Tämä on tila, jonka voit valita, jos haluat nähdä, kuinka peli toimii normaalisti. Peli on kova, mutta ei peruuttamaton, ja vaikka virheesi maksavat sinulle, kaiken kaikkiaan sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia.
  • Vaikea: Kovasta ajasta puhuen, Hard Mode on pelaajille, jotka haluavat hyvän haasteen. Tämä tekee vihollisista kovempia ja testaa selviytymistaitojasi paljon enemmän. Saatat resurssit ovat myös pienemmät kuin kaksi edellistä tilaa.
  • Mahdotonta: Tämä tila testaa taitosi maksimaalisesti. Sinun ei tule vain hallita resurssejasi, jotta et tuhlaa niitä, vaan myös suunnitella liikkeesi etkä pelata hätäisesti.

Kuten tämä, Dead Space Remake on parasta pelata keskivaikeudella. Vaikka se saattaa tuntua hieman helpommalta, se on silti tasapainoisin tapa nauttia pelistä. Liikkeiden suunnittelun ja huolellisen pelaamisen pitäisi tehdä siitä hyvä kokemus useimmille pelaajille. Tämä opas kattaa kaikki Dead Space Remake -pelin vaikeusasetukset ja mitä sinun pitäisi pelata. Jos aiot suorittaa tämän pelin 100%, tutustu myös oppaaseemme kuinka saada salainen loppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up