Kartan käyttäminen Stranded Deepissä

Stranded Deep on yksi realistisimmista koskaan tehdyistä selviytymispeleistä. Selviytyjä, joka on juuttunut saarten väliin, lähtee matkoille etsimään resursseja muilta saarilta ja pelastamaan sinut. Stranded Deep sisältää kuitenkin genren vaikeimman koskaan näytetyn kartan. Ei ole kuvakkeita tai polkuja, jotka auttaisivat sinua löytämään määränpääsi. Sen sijaan sinulla on vain kompassi ja kartografi oikean tavan selvittämiseksi. No, älä huoli, olemme selailleet Internetiä ja löytäneet tärkeitä tietoja. Lue tämä opas loppuun asti oppiaksesi kaiken Kartta (karttaja + kompassi) Stranded Deepissä konsoleille.

Table
  1. Kartoitettujen syvyyksien kartografi – Kartan selitys
    1. Vinkkejä ja temppuja kartan (kartantekijän) käyttöön Stranded Deepissä

Kartoitettujen syvyyksien kartografi – Kartan selitys

Yllä on kartografi tai kartta, joka selittää hahmosi sijainnin pelissä, lähellä olevat saaret ja pomot. Kuten näet, yllä olevassa kartassa on 5x5 ruudukko, joka edustaa paikkoja. Tässä on nopea Stranded Deep -kartan selitys viitteeksi:

  • Normaalit Gridit ovat viereisiä saaria.
  • The Red Grids with Skulls on pomopaikka.
  • Punainen ruudukko on sijaintisi.

Vinkkejä ja temppuja kartan (kartantekijän) käyttöön Stranded Deepissä

Kun katsot kartantekijää tarkasti, huomaat, että pohjoisen suunta näkyy ylhäällä oikeassa yläkulman keskikohdan sijaan. Voit käyttää tätä Karttapaikannus luonut reddit käyttäjä, u/ekauq2000. Tämän karttaseurantalaitteen avulla voit tehdä kopion Stranded Deep Cartographerista ja kiertää sitä ymmärtääksesi paremmin. Toinen tämän karttaseurantalaitteen etu on, että sinun ei tarvitse toistuvasti keskeyttää peliä ja tunnistaa sijaintiasi. Suosittelen myös luottamaan vaistoosi ja yrittämään aina ottaa käyttöön jotakin yleistä tietoa käytön aikana Kartanpiirtäjä Ja Kompassi. Nyt tiedät, että Aurinko nousee idästä ja laskee lännestä. Lisäksi, jos katsot huolellisesti, huomaat, että vesivirtaukset ovat pohjoisesta etelään. Kaikki nämä indikaattorit auttavat sinua ymmärtämään Stranded Deep -kartan tehokkaasti. Katso alla oleva kuva saadaksesi paremman selityksen:

Jos olet itään päin, huomaat, että vesi virtaa vasemmalta oikealle. Jos haluat tavoittaa pomon lopullisessa ruudukossa, tiedät, että sinun on siirryttävä kaakkoon. Samoin jos olet länteen päin, vesi virtaa oikealta vasemmalle. Sitten suuntaat lounaaseen päästäksesi ensimmäisen sarakkeen pomolle. Lopulta tällaiset indikaattorit auttavat sinua luottamaan rohkeuteen ja osoittamaan maantieteellistä tietämyksesi pelissä. Tapa ymmärtää kartografia voi olla monimutkainen, mutta kiitos Isoisä Gamer (Youtube) mikä teki siitä paljon helpompaa. 0 Tämä selittää kaiken Stranded Deep Map -kartan sekä navigointivinkkien kanssa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Ohjaa Stranded Deep Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up