Katsaus uusien uudisasukkaiden liittolaisiin

The Settlers New Allies on Ubisoftin uusin toiminta reaaliaikaisen strategian ja kaupungin rakentamisen genressä, ja tämä arvostelu näyttää, kuinka se pärjää. Pelattuaan sitä jonkin aikaa, on turvallista sanoa, että pelissä on mahdollisuus käynnistää uudelleen kauan unohdettu RTS-genre. The Settlers on ollut varsin suosittu sarja vuosikymmeniä. Pelattavuus ja erilaiset pelitilat ovat jotain, mitä voit odottaa. Se isännöi myös laajaa kampanjatilaa ja upeita Skirmish-taisteluja muita pelaajia vastaan. Tässä pelissä on paljon tutkittavaa, mutta sinun kannattaa lukea tämä arvostelu ensin.

Table
 1. Katsaus uusien uudisasukkaiden liittolaisiin
  1. Synopsis ja asetelma
  2. Yleinen peli
  3. Tuomio

Katsaus uusien uudisasukkaiden liittolaisiin

Synopsis ja asetelma

Peli tarjoaa hyvän monipuolisuuden kampanja- ja Skirmish-taisteluilla. Opetuksesta lähtien The Settlers New Allies on jakanut jokaisen osion, jota pelaaja tarvitsee, jos hän on uusi RTS-genressä. Koska olin poissa tästä genrestä pitkään, opetusohjelma ja viimeinen harjoitus auttoivat. Kolmen ryhmän avulla voit tutkia maailmaa yhtenä Elarista, Marusta tai Jornista. Jokaisella on taustatarina, ominaisuudet ja pelityyli, ja esitys on upea muodissa. Koska pelityylit vaihtelevat, kannattaa kokeilla jokaista ennen kuin valitset yhden. Henkilökohtaisesti Maru ja Jorn olivat mielenkiintoisia, mutta eivät olleet lähellä sitä, mitä Elari tarjosi ominaisuuksien ja pelityylien suhteen. Kun tutkit Skirmish-taisteluja, Hardcore-tila on jännittävä. Jopa tekoälyä vastaan ​​se on melko ainutlaatuinen haaste, joka tekee tästä pelistä entistä hauskempaa. The Settlers New Alliesissa on myös mukava soundtrack, joka pysyy pelin tahdissa. Tämä on yksi Ubisoftin kirjoittamattomista ja aliarvostetuista taidoista. Vaikka grafiikka on ilmeistä, se on aivan omaa luokkaansa muista RTS-peleistä, joita olemme nähneet aiemmin. Vaikka yleinen tahti näyttää useaan otteeseen hitaalta, et huomaa tuntien kuluvan, kun rakennat ja suunnittelet suunnitelmiasi.

Yleinen peli

Yleinen pelattavuus alkaa kuten useimmat RTS-genren pelit, jossa on keskeinen hahmovarasto ja kaupunkisi rakentaminen ympäröiville alueille. Koska The Settlers New Allies sisältää lähes kokonaisen saaren, olet kiireinen tutkiessasi alueita, merkitsemällä ne omaksesi ja rakentamalla kaupunkiasi keräämälläsi resurssilla. Mahdollisuus kouluttaa ja luoda massiivinen ja toimiva armeija tulee pian perässä. On olemassa erilaisia ​​joukkoja, jotka huomaat pelin aikana. Koska vihamielisiä kohtaamisia on taattu kaikissa pelitiloissa, mielestäni oli suhteellisen helppoa siirtää, sijoittaa ja sijoittaa joukkoja kaikille alueille. On varmasti enemmän sotilaallisia toimia ja rakennuksia, jotka näyttävät melko hyödyllisiltä. Armeijaa lukuun ottamatta insinöörien rooli on varsin kiehtova ja suoraviivainen. He vastaavat kaupungin rakentamisesta, miinojen vartioinnista, uusien alueiden merkitsemisestä alueiksi ja paljon muuta. Yksi vinkki, jonka olen huomannut hyödylliseksi, on, että tarvitset paljon insinöörejä, jos aiot onnistua missä tahansa tilassa. Kuten sanoimme, Kampanja-tila on laaja ja tarina katetaan useilla teoilla. Pelatessani kampanjatilaa huomasin, että tarina oli sujuvaa, ja siinä on tilaa tuleville lisäyksille ja päivityksille.

Tuomio

The Settlers New Alliesin tuomio on tämä se on lupaava uusi alku ja tutkimisen arvoinen. Oli aika hauskaa viettää aikaa tutkiessani eri rannikkoja ja paikkoja, joihin laskeuduin, tai taistella tekoälyä vastaan ​​hardcore-tilassa. Ja pelin yleiset asetukset mahdollistavat sen, että se voi seurata uusia päivityksiä tarinan laajentamisen, uusien paikkojen lisäämisen tai muiden pelin lisäysten suhteen. Tietysti on vielä paljon tutkimatta, joihin palaan. Odotan innolla päivityksiä tai lisäosia, joita peli saattaa julkaista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Ubisoft Connect tarjoaa haasteita ja toisinaan melko hyvän pelattavuuden. Siinä se tästä The Settlers New Alliesin arvostelusta. Jos koit tästä apua, suosittelemme tutustumaan muihin tuotteisiimme Peliarvostelut JA Pelioppaat Relow Gameissa.

Uudisasukkaiden uudet liittolaiset: Lupaava reaaliaikainen herääminen

Yleinen pelikokemus on hauskaa aikaa RTS-maailmassa. Graafinen lisäys, uudet maamerkit ja muut ominaisuudet, jotka on otettu käyttöön kaupunginrakennuspelissä, ovat tutustumisen arvoisia.

 • Peli ja asetus 8
 • Sijainti 8
 • Kampanjan historia 7
 • PvP-sota 8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up