Kehitä Kuninkaan Raamattu epäpyhiksi vespereiksi Vampire Survivors -pelissä

Kuninkaan Raamattu se on yksi ensimmäisistä Hades aseet, joita saat Vampire Survivors -pelissä ja joista voi kehittyä Pahoja vespereita. Tässä roistopelissä ainoa tavoitteesi on selviytyä hirviöaaltoja vastaan ​​mahdollisimman pitkään. Kun minuutit kuluvat, näiden hirviöiden vahvuus ja määrä lisääntyvät. Jossain vaiheessa saatat huomata olevasi vihollisten ympäröimänä. AoE-aseiden avulla voit tyhjentää ympäröivän alueen ja pitää itsesi turvassa. Tämä opas selittää, kuinka kehittää yksi parhaista AoE-aseista Vampire Survivors -pelissä.

Kuinka tehdä King Biblesta epäpyhiä vespereita vampyyreiksi selviytyneiksi

Ei ole mitään tapaa avata tätä asetta, koska saat sen pudotuksena poimimalla EXP jalokivet. Mutta voit avata lukituksen yhteenveto, jonka aloitusase on King Bible, ansaitseminen 5000 kolikkoa jonkin sisällä yksittäinen juoksu. Kun olet saanut, kutsu a raamatun sormus hahmosi ympärillä säännöllisin väliajoin. Ne pyörivät myötäpäivään sen ympärillä ja vahingoittaa jokaista sitä koskettavaa vihollista. Voit päivittää King Biblen lisätäksesi sitä Pohjavaurio, luodin nopeus, luotien määrä, kesto ja vaurioalue. Maksimi, johon voit päivittää sen Taso 8.
Jokaisella aseella tässä pelissä on päivitetty muoto ja prosessi on melko sama. Jotta King Biblesta tulee Vampire Survivors, sinun on asetettava King Bible tasolle 8 pitäen samalla Spellbinderiä passiivisena esineenä. Kun hän on tasolla 8 ja sinulla on Spellbinder, avaa arkku 10 minuuttia merkitse ja saat Pahat vesperit.
Jos sinulla on vaikeuksia löytää Spellbinderiä, on kaksi tapaa hankkia se. Löydät sen muodossa a Prop in Fork Tower tai Moongolow vaiheet. Toinen tapa on päivittää tiedosto runetracer ase a Taso 7 ja odottaa aseen putoamista. Tämä kaikki on meiltä siitä, kuinka King Bible voidaan kehittää Unholy Vespersistä Vampire Survivoriksi. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka voittaa meijeritehdasmuista käydä RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up