Kenelle sinun pitäisi antaa kääröjä Elden Ringissä?

Elden Ringin maailma on täynnä lukuisia loitsuja ja loitsuja. Pelin noidat auttavat sinua oppimaan uusia loitsuja, joita voit käyttää pomotaisteluissa. Se ei ole sitä, rullaamalla voit avata monia muita loitsuja. Koska monet NPC:t tarjoavat tämän mahdollisuuden, se voi olla hieman hämmentävää. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuitenkin, mille NPC:lle sinun tulee antaa rullaa Elden Ringissä.

Table
  1. Kenelle sinun pitäisi antaa kääröjä Elden Ringissä? [Answered]
    1. Noita Sellen
    2. Miriel, lupausten paimen
    3. Preceptor Seluvis

Kenelle sinun pitäisi antaa kääröjä Elden Ringissä? [Answered]

Pelissä on yhteensä 3 velhoa tai NPC:tä, jotka hyväksyvät toimittamasi kääröt:

  • Noita Sellen
  • Miriel, lupausten paimen
  • Preceptor Seluvis

Noita Sellen

Hän on yksi velhoista, jonka tapaat ensimmäisenä matkallasi Keski-Maassa. Se löytyy Waypoint Ruinsista Agheel-järven itäpuolella Limgravessa. Voit kuitenkin avata sen vasta, kun voitat Mad Pumpkin Head -pomon. Se ei myöskään välttämättä ole käytettävissä tehtävärivin suorittamisen jälkeen. Siksi sinun tulee antaa hänelle rullisi alussa. Jos et löydä sitä, valitse seuraava vaihtoehto.

Miriel, lupausten paimen

Miriel on yksi parhaista NPC:istä, joille voit antaa rullasi Elden Ringissä. Se on itse asiassa valtava hopeakilpikonna, jonka päässä on piispanlaki. Löydät sen Liurnia of the Lakes -seudulla sijaitsevasta Valan kirkosta. Et voi antaa vain kääröjäsi, vaan myös omiasi rukouskirjoja Mirielille. Muista kuitenkin tehdä tämä ennen kuin suoritat tehtävänsä. Tämä johtuu siitä, että kun hänen tehtävänsä on ohi, Miriel kuolee välittömästi.

Preceptor Seluvis

Toinen NPC, jolle voit antaa rullaa, on Preceptor Seluvis. Ensin kohtaat hänet suorittaessasi Rannin tehtävälinjaa. Sen tarkka sijainti on aivan kaakkoon Rannin noususta Luoteis-Liurniassa. Hänen ei kuitenkaan pitäisi olla sinun NPC:si, koska hän hyväksyy vain Royal House Scrollin. Tämä on yhteenveto luettelo kaikista NPC:istä, joille voit antaa rullasi Elden Ringissä. Jos tämä opas oli mielestäsi hyödyllinen, saatat haluta myös tarkistaa, miten pääset sinne Nokstellan kaupunki ja The Garden of Eyes -mod Elden Ringissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up