Keskikappalekoodit Belille (helmikuu 2023)

Robloxilla on monia mielenkiintoisia ja innovatiivisia pelejä. Mukaan lukien animet ja sarjakuvat muokatut tai vaikutteita saaneet. Yksi tällainen show on One Piecen inspiroima Mid Piece. Täällä purjehdit maailman ympäri ja saat paholaisen hedelmää ja aarretta. Mutta se ei välttämättä riitä nousemaan nopeammin, joten käytä näitä huijareita Mid Piecessä tullaksesi parhaaksi.
Huomautus: Nämä koodit ovat aikaherkkiä ja vanhenevat yleensä muutaman päivän sisällä. Siksi on suositeltavaa käyttää ne mahdollisimman pian.

Table
 1. Kaikki keskiosakoodit voimassa – lunasta Belille (helmikuu 2023)
  1. Vanhentuneet koodit
 2. Keskikappaleen UKK
  1. Kuinka koodeja käytetään?
  2. Mistä saa lisää?

Kaikki keskiosakoodit voimassa – lunasta Belille (helmikuu 2023)

Tätä kirjoitettaessa peli on huollossa. Joten saatat joutua odottamaan jonkin aikaa käyttääksesi niitä. Joten seuraa oppaamme välilehteä ja seuraa tätä linkkiä Keskikokoinen kappale käyttääksesi alla lueteltuja aktiivisia koodeja.

 • Anteeksi – Lunasta tämä koodi saadaksesi 2K Belin
 • FixOne – Lunasta tämä koodi saadaksesi 2K Belin

Vanhentuneet koodit

Onneksi toistaiseksi ei ole vanhentuneita tai virheellisiä koodeja. Mutta pidämme tämän luettelon ajan tasalla tulevien muutosten varalta.

Keskikappaleen UKK

Kuinka koodeja käytetään?

 • Avaa omasi Roblox mobiili- tai tietokonepeli.
 • Aloitusnäytössä näet a visertää kuvaketta näytön toisella puolella. Koske sitä.
 • Kopioi tai kirjoita jokin yllä mainituista koodeista tekstiruutuun.
 • Osuma Vapahtaa -vaihtoehto ja tarkista Beli-summasi tai muut osiot vahvistaaksesi palkinnot.

Koska peliä huolletaan, lunastuksessa ei pitäisi olla ongelmia. Mutta jos kohtaat ongelman, pelin uudelleenkäynnistäminen ja palvelimen vaihtaminen voi korjata sen.

Mistä saa lisää?

Voit liittyä heidän yhteisöpalvelimeensa .gg/pinnacle saadaksesi lisää etuja, uutisia ja paljon muuta. Voit myös tarkistaa heidän yhteisönsä ja sivunsa Twitterissä, YouTubessa ja Discordissa saadaksesi tietoa aktiivisimmista ja toimivimmista. Mutta jos et halua seurata niin monia kahvoja, pidä välilehti tästä oppaasta, sillä päivitämme sitä säännöllisesti. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Roblox Mid Piece -koodeista ja niiden lunastamisesta. Kun olet täällä, lue myös toinen artikkelimme Koodioppaat JA Mobiilituotteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up