Kielen vaihtaminen Goose Goose Duckissa

Goose Goose Duck on sosiaalinen vähennyspeli, joka pyörii erilaisten tehtävien suorittamisessa samalla, kun selvitään huijareista tai ankasta. Samoin kuin Meistä, sinun täytyy äänestää Ankkaa erilaisilla pelin sisäisillä keskusteluilla. On selvää, että tämä on hauskempi peli pelata ystävien kanssa. Mutta joskus pelatessasi yksin tai muiden pelaajien kanssa tarvitset yhteistä kieltä ja kommunikaatiota. Tai sinua voidaan pitää sussina ja heti eliminoituna. Tutustu sitten oppaaseemme Goose Goose Duckin kielen vaihtamisesta.

Kielen vaihtaminen Goose Goose Duckissa

Voit vaihtaa kieltä painamalla "Kieli" näytön oikeassa yläkulmassa. Jos huomaat, että valittu kieli on käännetty väärin, voit painaa painiketta "Ilmoita väärästä käännöksestäpainiketta".

Vaihtoehtoisesti voit myös vaihtaa eri kieltä toisella menetelmällä. Voit vaihtaa oletuskielen painamalla Hakusuodatin in Aula. Noudata alla olevia ohjeita:

  • Lyö Toista-painike päävalikossa.
  • Sieltä löydät painikkeen kolme riviä Hostsin vasemmalla puolella.
  • Valitse painike avataksesi Hakusuodatin.
  • Laajenna tai valitse Mikä tahansa kielivaihtoehto nähdäksesi kaikki kielet.
  • Valitse kieli, jonka haluat valita osiosta.
  • Paina lopuksi Käytä-painike vaihtaaksesi oletuskieleksi Goose Goose Duck.

Löydät nyt pelejä ja pelaajia, jotka käyttävät samaa kieltä. Joten jos haluat pelata tietyn pelaajaryhmän kanssa, Hakusuodatin voi auttaa sinua tässä. Kielen vaihtamisen lisäksi voit myös löytää erilaisia ​​asetuksia hakusuodattimessa. Tämä sisältää Pelitila Ja Kartat. Voit käyttää suodatinta valitsemalla pelitilan tai kartan, jota haluat pelata. Napsauta sitten Käytä-painiketta suodattimien valitsemisen jälkeen. Jos et löydä tuloksia, se tarkoittaa kukaan isännöi pelejä tai otteluita näillä suodattimilla. Voit myös tutustua oppaaseemme osoitteessa kuinka muuttaa nimeäsi lisätietoja aiheesta Tilin asetukset. Siinä kaikki kielen vaihtaminen Goose Goose Duckissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada ranskalainen piikaasu, kaikki pelitilat selitetty, kuinka lisätä ja pelata ystävien kanssaJa Lisäksi Goose Goose Duck oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kielen vaihtaminen Goose Goose Duckissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up