Korjaa "Liian monta aktivointiyritystä" -virhe Steamissä

Tammikuun 2023 Humble Bundle -paketin julkistamisen myötä monet pelaajat yrittävät korjata ongelman "Liian monta aktivointiyritystä" virhe Steamissä. Tämä on ikivanha ongelma tällä suositulla pelien jakelualustalla. Voit ostaa pelejä tältä alustalta tai käyttää "Steam-avaimet" lunastaa pelejä. Valtavan asiakaskuntansa vuoksi Steam on laatinut joitain sääntöjä estääkseen ihmisiä käyttämästä sen ominaisuuksia väärin. Aktivointivirhe tapahtuu, kun liian monta avainta tai koodia syötetään lyhyessä ajassa. Tämä opas auttaa sinua korjaamaan Steamin virheen.

Liian monta aktivointiyritystä Korjasi Steamin virheen

Jos olet Humble Bundlen kaltaisen pelinjakelualustan jäsen, saat useita peliavaimia kerralla. Tämä alusta julkaisee pelipaketteja säännöllisin väliajoin. Voit päättää, kuinka paljon rahaa haluat maksaa kyseisestä paketista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita hyväntekeväisyysjärjestö, johon haluat lahjoittaa maksullasi. Mutta kun käytät kaikkia Steamin näppäimiä, saatat kohdata tämän virheen.
"Liian monta aktivointiyritystä" -virhe ilmestyy Steamiin, kun syötät yli 20 koodia samanaikaisesti ja voit korjata sen odottamalla palautusjaksoa, joka on tasan 1 tunti. Yritysten määrä on vielä pienempi, jos syötät vääriä avaimia. Tämä on enemmän rajoitus kuin virhe, joka estää ihmisiä lähettämästä avaimia roskapostiksi tai käyttämällä bottia kaikkien näppäinyhdistelmien kokeilemiseen. Voit myös kiertää tämän rajan lisäämällä avaimia toiselle Steam-tilille. Jos kuitenkin haluat kaikki pelit samalle tilille, joudut odottamaan jäähtymistä. Sitten voit vierailla Steamin rekisteröintiavainsivu lunastaaksesi avaimesi. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka korjata "Liian monta aktivointiyritystä" -virhe Steamissä. Meillä on enemmän hyödyllisiä korjausoppaita, kuten "Tuoteavaimen pyytäminen epäonnistui" Ylös RelowGame joten muista tarkistaa se.

Table
  1. Liian monta aktivointiyritystä Korjasi Steamin virheen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up