Korjaa palvelimen todennus epäonnistui -virhe

Monet pelaajat eivät ole viime aikoina päässeet Conan Exiles -palvelimiin. "Authentication Failed" -viesti tulee näkyviin, kun soitin yrittää käyttää sekä julkisia että yksityisiä palvelimia. Useat tekijät voivat aiheuttaa tämän toistuvan virheen, ja tässä on pikaopas Conan Exilesin todennus epäonnistuneen virheen korjaamiseen.

Table
 1. Palvelimen todennus epäonnistui Conan Exiles -korjauksessa
  1. BattlEye-asennus epäonnistui
  2. Funcomin live-palvelut

Palvelimen todennus epäonnistui Conan Exiles -korjauksessa

Todennus epäonnistui -virheen takana on yleensä kaksi pääsyytä.

 • BattlEye-asennus epäonnistui
 • Funcomin live-palvelut

Tarkastellaan jokaista näistä asioista yksityiskohtaisesti.

BattlEye-asennus epäonnistui

BattlEye on huijausten estotyökalu, jota peli käyttää estämään huijausten tai työkalujen suorittamisen pelin aikana. Mikä tahansa virhe sen toiminnassa voi estää sinua vahvistamasta tiliäsi pelin palvelimilta. Paras tapa ratkaista tämä virhe on asentaa sovellus uudelleen. Alla on vaaditut vaiheet.

 • Mene omaasi Kirjasto Steamissä Conan Exile -sivulla.
 • Avata Omaisuus napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella. Mene Paikalliset tiedostot -välilehti ja valitse Selaa paikallisia tiedostoja vaihtoehto.
 • Avaa BattleEye-kansio ja etsi BattlEye-asennusohjelma, napsauta kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 • Yritä liittyä Conan Exile -palvelimeen nähdäksesi, onko virhe korjattu.

Funcomin live-palvelut

Epäonnistunut BattlEyen asennus ja muut vastaavat ongelmat voivat olla palvelimen todennusvirheen perimmäinen syy. Mutta pääsyyllinen näyttää olevan pelien kehittäjä Funcom ja heidän Live Services -osastonsa. Tällä hetkellä Funcom Live Servicessä näyttää olevan joitain teknisiä ongelmia, joiden vuoksi useimmat pelaajat eivät voi käyttää sekä julkisia että yksityisiä palvelimia. Ainoa ratkaisu tähän on odottaa, että Funcom korjaa live-palvelunsa. Pelaajat, jotka haluavat päästä verkkoon, voivat yrittää päästä raa'alla väkivallalla läpi yrittämällä useita yrityksiä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen. Siinä on kaikki tiedot, jotka meillä on palvelimen todennusvirheen korjaamisesta Conan Exilesissa. Kun voit muodostaa yhteyden palvelimiin, tutustu oppaaseemme Konsolihuijaukset ja komennot Conan Exilesille täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up