Korjaa tallennus epäonnistui -virhe Monster Hunter Rise (MHR) -sovelluksessa

Monster Hunter Risen maailmanlaajuisen menestyksen jälkeen kehittäjät Capcom ovat päättäneet tuoda pelin muille alustoille. Se julkaistiin PC:lle ja muille alustoille 20. tammikuuta 2023. Monet PC-pelaajat olivat kuitenkin melko pettyneitä, kun he törmäsivät virheeseen, joka estää peliä käynnistymästä kunnolla. Tässä virheessä peli ei pysty luomaan tallennustiedostoa ja kaatuu välittömästi. Joillakin pelaajilla näyttö myös jumiutuu käynnistyksen aikana, ja siinä lukee Ei voi tallentaa. Jos sinulla on sama ongelma, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa olemme maininneet virallisen korjauksen, joka poistaa tiedoston Monster Hunter Rise (MHR) Virheen tallennus epäonnistui.

Kuinka korjaan Monster Hunter Risen tallennus epäonnistui -virheen?

Heti kun kehittäjät, Capcom sai tietää Unable to save -virheestä Monster Hunter Rise (MHR) -sovelluksessa, he alkoivat korjata sitä. Tämän bugin poistamiseksi he ovat julkaisseet tiedoston Korjausilmoitus Ver.3.6.1.1 Steamissä. Tässä viestissä he tunnustavat ongelman ja ovat toimittaneet joitain toimenpiteitä asennuksen jälkeen. Olemme selostaneet virallisen korjauksen alla olevassa artikkelissa.

  • Asenna ensin uusi päivityskorjaus Ver.3.6.1.1.
  • Seuraava, poista Steam Cloud käytöstä Selaaminen. Steam kirjasto> Napsauta hiiren kakkospainikkeella MHR:ää> Valitse Ominaisuudet> Kenraali> Steam Cloud -osiossa> Poista valinta ruudusta.
  • Kun olet valmis, yksinkertaisesti lopeta peli ja poista kaikki olemassa olevat tallennustiedot tietokoneeltasi. Voit tehdä tämän navigoimalla Tiedostonhallinta> Paikallinen levy C> Ohjelmatiedostot (x86)> Steam> Käyttäjätiedot> (Käyttäjätunnuksesi)> 1446780. Huomautus: Ennen kuin poistat kansion, tarkista nimi ja kopioi tarkka kansio toiseen paikkaan tietokoneellasi.
  • Sen jälkeen, heittää mhr-peli ja luo a uusia tallennustietoja.
  • Toisaalta poistu pelistä Ja ota Steam Cloud käyttöön toimimaan noudattamalla yllä mainittuja vaiheita.
  • Sen jälkeen, Aloita peli uudelleen ja valitse Lataa Steam Cloudiin vaihtoehto ponnahdusikkunassa.

Kun prosessi on valmis, voit jatkaa. Haittapuolena on se, että et pääse parisuhteeseen vanhemmalla versiolla pelaavien käyttäjien kanssa, esim Ver.3.6.1.0. Tämä kattaa kaiken, kuinka helposti korjata Unable to Save -virhe Monster Hunter Rise -sovelluksessa. Kun olet täällä, tarkista parhaat mhr-modit, joita voit käyttää vuonna 2023. Katso myös muut Videopelioppaat saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja.

Table
  1. Kuinka korjaan Monster Hunter Risen tallennus epäonnistui -virheen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up