Korjattu High On Life Stuck & Softlock -vika (Douglas Boss Room)

High on Life on yksi odotetuimmista FPS-komediapeleistä. Tämän toimintaseikkailupelin loi kuuluisa ääninäyttelijä Justin Roiland, joka antoi äänensä suositulle Rick & Morty -ohjelmalle. Fanit ovat kuitenkin melko pettyneitä peliin. Tämä johtuu siitä, että he törmäävät usein erilaisiin bugeihin ja virheisiin, jotka heikentävät heidän pelikokemustaan. Jotkut bugit jopa kaatavat pelaajan ja rajoittavat hänen edistymistään. Yksi tällainen bugi ilmestyy pomo Douglasin lyömisen jälkeen. Jos sinulla on sama ongelma, olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa autamme sinua korjata Paljon Life Stuck- ja Softlock-bugeja lyötyään helposti pomo Douglasin.

Kuinka poistaa High On Life Stuck & Softlock Douglas Bugin voittamisen jälkeen?

Kuvat: ZackScottGames
Tällä hetkellä ei ole virallisia ratkaisuja High on Life Stuck & Softlock -virheen korjaamiseen lyötyään pomo Douglasin. Kehittäjät ovat kuitenkin tunnustaneet ongelman ja työskentelevät jo sen parissa. Mutta älä huoli, avuksesi olemme maininneet joitain väliaikaisia ​​korjauksia, jotka toimi monille pelaajille.

  • Ennen kuin siirryt eteenpäin, varmista peli toimii uusimmalla päivityksellä. Koska kehittäjät ovat tietoisia ongelmista, he saattavat julkaista joitain päivityskorjauksia vian poistamiseksi.
  • Pelaajat voivat aina käynnistää tehtävä uudelleen ja katso onko ongelma ratkaistu. Älä myöskään unohda, että sen tekeminen pakottaa sinut aloittamaan koko tehtävän alusta.
  • Jos vikaa ei ole vielä korjattu, voit tehdä sen yritä asentaa peli uudelleen. Se saattaa kuitenkin vaarantaa etenemistietosi, mutta toisaalta se on toiminut monille käyttäjille.
  • Pelaajat, jotka edelleen kokevat virheen, voivat ottaa yhteyttä tukitiimi lisäapua.

Tämä tiivistää kaiken High on Life Stuck & Softlock -virheen korjaamisesta pomo Douglasin voittamisen jälkeen. Kun ongelmaa ratkaistaan, tarkista kuinka pysäyttää fanit pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up