Korjaus Minecraftille omistamiesi tuotteiden tarkistaminen

Monet pelaajat eivät voi pelata Minecraftia, koska he saavat virheilmoituksen "Ei voi tarkistaa, mitä tuotteita omistat" ja tarvitsevat korjauksen. Tämä ongelma on ärsyttävä, koska se estää sinua pelaamasta peliä. Mutta onneksi on olemassa muutamia tapoja korjata se. Joten tässä oppaassa opit korjaamaan Minecraftin tuotteita ei voida vahvistaa -virheen.

Omistamasi tuotteiden virheen korjaaminen Minecraftille

On olemassa useita tapoja ratkaista tämä virhe, tässä ne kaikki:

  • Kirjaudu ulos tililtäsi: Yksi asia, joka voi auttaa korjaamaan tämän ongelman, on kirjautua ulos Microsoft-tililtäsi. Kirjaudu ulos tililtäsi Microsoft Storesta. Avaa sitten Minecraft-käynnistin ja kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi sieltä. Se varoittaa, että tilisi eivät täsmää. Sulje tämä ponnahdusikkuna ja yritä pelata. Tarkista, näkyykö virhe edelleen. Jos se korjaantuu, palaa Microsoft Storeen ja kirjaudu sisään.
  • Tarkista Minecraft-palvelimen tila: Jos Minecraft-palvelimesi ovat poissa käytöstä tai huollossa, voit nähdä, miksi saat tämän virheen. Paras paikka etsiä käynnissä olevia palvelinpäivityksiä on Mojangin osavaltio virallinen Twitter-tili. Täältä löydät twiittejä kaikista parhaillaan käynnissä olevista päivityksistä ja myös siitä, mitä aiempia ongelmia on korjattu.
  • Päivitä yhteys: Toinen syy, miksi Minecraft ei voi vahvistaa omistamiasi tuotteita, on huono yhteys. Tämä pätee erityisesti, jos palvelimet toimivat sujuvasti. Jos näin on, sinun tulee päivittää Internet-yhteytesi nopeuden ja vakauden parantamiseksi. Kiinteää yhteyttä varten irrota ja liitä Ethernet-kaapeli. Ja päivittääksesi langattoman yhteyden, yritä käynnistää reititin uudelleen.
  • Käynnistä järjestelmä uudelleen: Tietokoneen käynnistäminen uudelleen yhteyden päivityksen jälkeen voi auttaa sitä toimimaan paremmin. Tämä on peruskorjaus, joka voi myös auttaa, jos Minecraft-kantoraketti aiheuttaa sinulle ongelmia.
  • Asenna Minecraft-käynnistin uudelleen: Jos Internet-yhteytesi toimii ja palvelimet ovat myös kunnossa, ongelma voi olla pelissä tai käynnistystiedostoissa. Paras tapa korjata se olisi poistaa Minecraft-käynnistin ja poistaa kaikki väliaikaiset tiedostot. Asenna nyt käynnistysohjelma uudelleen ja katso, saatko edelleen virheen. Jos näin on, voit myös yrittää asentaa käynnistysohjelman Windows 7/8 -version nähdäksesi, toimiiko se paremmin.

Tämä kattaa tämän oppaan korjaamisesta, emme pystyneet varmistamaan, missä tuotteissa sinulla on Minecraftin virheitä. Lisätietoja tästä pelistä löytyy meidän Minecraft osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up