Kuinka aktivoida sentrifugi Dead Space Remake -sovelluksessa

Uudessa Dead Space Remake -versiossa monet pelaajat etsivät tapoja aktivoida Sentrifugoi ja voittaa se. Jos olet myös jumissa tässä vaiheessa, olet oikeassa paikassa. On olemassa useita arvoituksia, jotka sinun on ratkaistava tutkimusmatkasi aikana USG Ishimura kaivoslaiva. Aikana Luku 3: Korjaus, kohtaat pyöreän käytävän. Tässä sinun on aktivoitava Painovoimasentrifugi ja tämä opas kertoo kuinka.

Table
  1. Kuinka aktivoida sentrifugi ja voittaa se Dead Space Remake -sovelluksessa
    1. Poistu sentrifugialueelta

Kuinka aktivoida sentrifugi ja voittaa se Dead Space Remake -sovelluksessa

Kun astut huoneeseen, tarkista kaikki saalis saatavilla ympärillä. Koska tämä on nolla gramman huone, löydät kaiken saaliin kelluvan ympäriinsä Happi Säiliö, laatikot tavaroille, ja enemmän. Lisäksi löydät myös a Stasis latausasema joten muista käyttää sitä. Kun olet kerännyt kaiken saaliin, siirry kohtaan Generaattorimoduulit.
Generaattorimoduulit ovat kaksi metallivartta, jotka sinun on kiinnitettävä huoneen keskellä olevaan sentrifugiin. Ne on merkitty a:lla Magneetin symboli sivulla, mikä tarkoittaa, että sinun on käytettävä Kiinalainen hyökätäkseen heitä vastaan. Mutta jos yrität, he yksinkertaisesti palaavat asemaansa.
Aktivoidaksesi sentrifugin, sinun on käytettävä generaattorimoduulin staasivoimaa ja siirrettävä se sitten Kinesiksen avulla ja asetettava se sentrifugiin. Generaattorimoduuli on lähellä Sisäänkäynti ja toinen on vastakkaisella puolella alla Ohjauspäätealusta. Kun olet kytkenyt molemmat generaattorit, siirry ohjausliittimeen ja käytä sitä. Tämä käynnistää lyhyen elokuvallisen sekvenssin, jossa ilmaa vedetään huoneesta.

Poistu sentrifugialueelta

Kun olet käynnistänyt sentrifugin uudelleen, sinun on poistuttava alueelta. Sinun on pakko käynnistää moottorit manuaalisesti mutta aika sen tekemiseen on rajallinen, koska happisi on loppumassa. Poistu alueelta hissi vastakkainen ohjauspääte. Mene sitten vasemmalle, mutta varmista, että metallivarsi ei osu sinuun. A Necromorph hän hyökkää kimppuun, joten käytä ympäristöäsi voittaaksesi hänet. Kun teet, lisää happea asemalla matkan varrella. Kun edistyt, toinen nekromorfi hyökkää kimppuusi. Voita hänet ja käynnistä moottorit. Siinä kaikki, kuinka sentrifugi aktivoidaan Dead Space Remakessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada kiillotettu pukututustu meidän Dead Space Remake -oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up