Kuinka ampua ilmapalloja Tylypahkan perinnössä

Yritätkö keksiä, kuinka nostaa suuret ilmapallot Tylypahkan perinnössä? No, ymmärrämme, että se voi olla hieman turhauttavaa. Olet ehkä yrittänyt käyttää erilaisia ​​loitsuja, mutta mikään niistä ei auttanut. Näiden ilmapallojen poksaaminen on kuitenkin riittävän yksinkertaista, eikä sinun tarvitse edes käyttää mitään loitsujasi tehdäksesi niin. Lue tämä opas oppiaksesi kuinka.

Kuinka ampua ilmapalloja Tylypahkan perinnössä

Jos haluat potkaista ilmapalloja Tylypahkan perinnössä, sinun tarvitsee vain lentää niiden läpi luudallasi. Kyllä, se on niin yksinkertaista. Täällä ei todellakaan tarvita loitsuja. Työnnä luutasi ilmapalloihin ilmapalloihin, jotta ne pomppaavat välittömästi. Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on hidas lähestyminen lentäessäsi kohti ilmapalloa. Jos käytät nopeusvahvistusta luudassasi, ilmapallojen menettämisen todennäköisyys on huomattavasti suurempi, koska olet täydessä vauhdissa. Siksi suosittelemme, että ponnahdat nämä ilmapallot ilman nopeuden lisäämistä, koska se on paljon helpompaa ja antaa sinulle enemmän tarkkuutta. Varmista kuitenkin, että olet suorittanut "Flight Test" -tehtävän avataksesi luudan.
Lue myös: Tylypahkan perinnön parhaat luudat ja päivitykset

Mistä löytää ilmapalloja Tylypahkan perinnössä

Sinun on poksautettava ilmapalloja Madam Kogawan ensimmäisen tehtävän aikana. Mene Hogsmeade-asemalle, josta löydät ensimmäiset ilmapallot. Löydät seuraavat leijuvat Quidditch-kentän yläpuolella. Pistä kaikki ilmapallot ja palaa Madam Kogawan luo. Tehtävä on nyt suoritettu ja saat palkinnoksi Glacius-loitsun. Tällä loitsulla on kyky jäädyttää ja tehdä vihollisesi toimintakyvyttömäksi.
Lue myös: Luettelo parhaista loitsuista
Tämän myötä olemme päässeet oppaamme ilmapallojen pomppaamiseen Tylypahkan perinnössä loppuun. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme Tylypahkan wiki sivu Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka ampua ilmapalloja Tylypahkan perinnössä
    1. Mistä löytää ilmapalloja Tylypahkan perinnössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up