Kuinka ansaita XP:tä ja nousta nopeasti tasolle My Singing Monstersissa

Pelatessasi My Singing Monstersia saatat haluta nousta tasolle nopeasti. Tasojen nostaminen on tärkeää missä tahansa pelissä, eikä tämä ole poikkeus. Kun edistyt, voit kasvattaa erilaisia ​​hirviöitä, muokata saariasi ja tehdä paljon muuta. Joten ilman pitkiä puheita, tässä on parhaat tavat kasvattaa XP:tä My Singing Monstersissa noustaksesi tasolle nopeasti.

Kuinka nousta nopeasti tasolle My Singing Monstersissa

Paras tapa nousta nopeasti tasolle My Singing Monstersissa on valmistaa herkkuja. Tässä pelissä on useita tapoja saada XP:tä, mutta tämä menetelmä on ylivoimaisesti hyödyllisin. Leipominen on myös tehokas XP-viljelymenetelmä, koska voit sitten käyttää herkkuja hirviöiden ruokkimiseen. Mutta tämä on vain yksi monista asioista, joita voit tehdä. Tässä on parhaat menetelmät, joita voit käyttää ensimmäisenä tason nousemiseen ja muita tapoja hankkia kokemusta tästä pelistä:

  • Paistetut jälkiruoat: Riippuen valmistamastasi ruoasta, voit saada eri määriä XP:tä. Esimerkiksi kuppikakun leipominen antaa sinulle 25 XP:tä, mutta kun nouset tasolle, voit valmistaa parempia herkkuja. Joten jos valmistat herkkuja, kuten piirakkaa tai kalkkunaa, voit saada niistä 250 000 XP ja 500 000 XP. Ruoka, joka antaa sinulle eniten kokemusta, on Big Salad, se antaa sinulle 5 000 000 XP.
  • Sijoita ja myy rakenteita saarillasi: Koristeiden ja rakenteiden sijoittaminen saarellesi antaa XP:tä sijoittamasi rakenteen perusteella. Joten mitä korkeampi rakenteiden arvo on, sitä enemmän XP:tä saat. Mutta temppu on, että voit myydä tuotteen saadaksesi 75% takaisin saamastasi rahasta. Sitten voit toistaa tämän vaiheen muutaman kerran ansaitaksesi nopeasti XP:tä, varsinkin jos sinulla on ylimääräistä rahaa.
  • Hirviöiden sijoittaminen saarille: Aivan kuten rakenteet, jotka sijoittavat hirviöitä, ne antavat sinulle myös kokemusta My Singing Monstersista.
  • Poista esteet: Saarella on erilaisia ​​esteitä, kuten puita ja kiviä, jotka voit poistaa saadaksesi helpon XP:n. Ne eivät välttämättä tarjoa suuria määriä XP:tä muihin menetelmiin verrattuna, mutta ne voivat silti olla varsin hyödyllisiä nopean tason nostamisen kannalta.

Nämä 4 olivat tärkeimmät viljelymenetelmät XP:n saamiseksi tässä pelissä. Muuten voit myös tehdä nämä asiat saadaksesi XP:

  • Suorita tavoitteet, jotka palkitsevat Exp
  • Paranna tiloja
  • Pelaa muistipeliä

Tämä kattaa tämän oppaan siitä, miten voit hankkia XP:n ja nousta nopeasti tasolle My Singing Monstersissa. Lisätietoja tästä pelistä saat kasvattamisoppaistamme Punkletit, YoolJa Blabbits.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up