Kuinka asentaa Oculus Elite -nauha

Uusi Oculus Quest 2 on yksi jännittävimmistä VR-kuulokkeista tähän mennessä. Se tarjoaa lähes 4K-resoluution ja silkkisen pehmeän renderöinnin. Tiesitkö, että käyttäjät voivat parantaa kokemusta entisestään hankkimalla Elite-bändin. Se vähentää epätarkkuutta, antaa sinulle oikean istuvuuden ja tarjoaa myös pidemmän akun käyttöiän kuulokkeillesi. Se tarjoaa vain mukavuutta, mutta myös parantaa VR-kokemusta. Jos olet jo saanut sen käsiisi etkä tiedä kuinka kiinnittää se, autamme sinua. Näin asennat Oculus Elite -hihnan.

Table
  1. Kuinka asentaa Oculus Elite Strap Quest 2:een
    1. Irrota kasvojen käyttöliittymä
    2. Irrota vakiohihnat
    3. Asenna Elite Strap Questiin

Kuinka asentaa Oculus Elite Strap Quest 2:een

Oculus Elite -ranneke korvaa kuulokemikrofonin vakiorannekkeen. Täysin uuden Oculus Elite Strapin asentaminen ei ole mikään ihme. On kuitenkin mahdollista, että kuulokkeet voivat vaurioitua, jos ne tehdään väärin. Siksi olemme luoneet vaiheittaisen oppaan, joka auttaa sinua:

Irrota kasvojen käyttöliittymä

Poista ensin kasvojen käyttöliittymä Quest 2:sta. Se on suojus, joka suojaa VR-linssejäsi. Jos haluat mennä pidemmälle, sinun on ensin poistettava kasvoliitäntä kuulokkeesta.

Irrota vakiohihnat

Sinun on nyt irrotettava vakiohihnat. Sinun tarvitsee vain vetää ulos ja kiertää hieman hihnojen molemmin puolin poistaaksesi ne turvallisesti. Vedä tarranauha varovasti linssien väliin. Muista, että kankaasta ei saa vetää, sillä kuulokkeet voivat vahingoittua. Siinä kaikki, olet poistanut vakiohihnat kokonaan. Nyt viimeiseen osaan.

Asenna Elite Strap Questiin

Kun olet poistanut vanhan nauhan, kohdista Elite-nauha. Kiinnitä nauhan molemmat puolet Quest 2:een. Tämä osa on paljon helpompi kuin odotit. Sinun tarvitsee vain työntää ylänauha linssien väliseen rakoon. Kun olet tehnyt sen, laita kasvojen käyttöliittymä takaisin päälle määritysprosessin viimeistelemiseksi. Elite Band on nyt kytketty oikein kuulokemikrofoniin. Pidä ylänauhaa päässäsi, jotta voit pukea sen helposti. Voit säätää sitä haluamallasi tavalla käytön jälkeen. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Oculus Elite -hihnan asentamisesta. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry omistetulle sivullemme Tehtävä 2 sivu täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up