Kuinka avata Alohomora-pulma-minipeli Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä törmäät erilaisiin tilanteisiin, joissa joudut käyttämään Alohomora-loitsua valitaksesi joitain lukkoja. Tämä on yksi minipeleistä, joka tekee tehtävästä ja sivutehtävistä melko monimutkaisia ​​suoritettavaksi. Jos olet jo aloittanut pelaamisen, mutta et ole vielä saanut mahdollisuutta ratkaista arvoitusta, josta kaikki Potterheadit puhuvat, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa autamme sinua avaa ja ratkaise Alohomora-pulma-minipeli Tylypahkan perinnössä. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.
Vastuuvapauslauseke: Seuraava opas sisältää joitain spoilereita.

Kuinka avaan Alohomora-pulma-minipelin Hogwarts Legacyssa?

Tylypahkan perinnössä avataksesi tason 1 Alohomora-loitsun ja sen pulmaminipelin, sinun on pelattava Cartekerin kuun valitus tutkimusta. Tässä tehtävässä sinun on puhuttava Tylypahkan talonmiehen Gladwin Moonin kanssa. Ja sitten hän pyytää sinua keräämään kaksi Demiguise-kuuta, jotka sijaitsevat itse tiedekunnan tornissa. Patsas löytyy prefektin kylpyhuoneesta ja toinen sairaalasta. Koska kuut on lukittu ovien taakse, sinun on käytettävä Gladwin Moonin opettamaa Alohomora-loitsua ja valittava lukot. Jos sinulla on vaikeuksia valita lukkoja, vieritä alas saadaksesi vinkkejä ja temppuja.

Kuinka ratkaista Alohomora Door Lock Piccking -pulmapeli?

Kuvatekstit: ZaFrostPet Alohomora-pulma-minipelin ratkaisemiseksi pelaajan on siirrä vihreä ja punainen kipinä oikeaan paikkaan. Jos olet PC-soitin, voit ohjata vihreää kipinää käyttämällä K JA JA avaimet. Ja punaista kipinää varten käytä A JA d avaimet. Vastaavasti konsolissa kipinöitä voidaan ohjata käyttämällä R3 JA L3 tikkuja.

  • Kun saat käsiisi säätimet, yritä vain laittaa kimalteita eri paikkoihin valitsimessa.
  • Tärkeintä on jatkaa tätä, kunnes vastaava vaihde alkaa pyöriä.
  • Ja kun olet onnistuneesti löytänyt oikean paikan vihreälle pisteelle, näet oikean ulomman kulman vaihteen pyörivän. Heti kun se tapahtuu, pidä sitä samassa asennossa ja aloita punaisen kipinän käsittely.
  • Samoin jatka eri paikkojen kokeilemista punaiselle ja näet, että keskivaihteet pyörivät hetkessä.

Ja näin voit avata ja ratkaista Alohomora-pulma-minipelin Tylypahkan perinnössä. Lisäksi pelaajat voivat jopa päivittää lumouksen Taso 2 & Taso 3. Ja sitä varten sinun on aloitettava pelaaminen Miehen etsintä kuun takaa. Tässä tehtävässä pelaajan on jälleen valittava lukot ja kerättävä Demiguisen patsaita Gladwin Moonille. Ohjeeksi alla olemme maininneet vaatimukset Alohomora-loitsun päivittämiselle pelissä.

  • Alomora Taso 2: Palauta 9 Demiguise Moonsia Gladwinille
  • Alomora Taso 3: Palauta 13 Demiguise Moonsia Gladwiniin

Se tiivistää kaiken Alohomora-pulma-minipelin avaamisesta Tylypahkan Legacyssa. Kun olet täällä, katso parhaat loitsut käytettäväksi pelissä. Tutustu myös luetteloon Harry Potter PlayStation -pelit tähän mennessä.

Table
  1. Kuinka avaan Alohomora-pulma-minipelin Hogwarts Legacyssa?
  2. Kuinka ratkaista Alohomora Door Lock Piccking -pulmapeli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up