Kuinka avata Aura-asu Fortnitessa

Fortnite on yksi kaikkien aikojen suosituimmista battle royale -peleistä. Siinä useita pelaajia astuu taistelukentälle lunastaakseen Victory Royalen. Se tunnetaan suurista päivityksistään ja yhteistyöprojekteistaan, joiden kautta tutustumme uusiin skineihin ja kosmetiikkaan. Oli kyseessä sitten Marvel, Stranger Things tai StarsWars, olemme nähneet kaiken Fortnitessa. On kuitenkin muitakin skinejä, jotka ovat kiinnittäneet huomiota hetkessä. Aura se on yksi sellainen iho Fortnitessa, jota harvoin saa. Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka haluavat avata Auran, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun, niin tiedät kuinka se tehdään.

Kuinka avata Aura-iho Fortnitessa

Harvinaisena asuna Aura on ostettavissa Osta tuotteita 800 V-Bucksilla. Lisäksi voit saada sen myös osana Reverse2K:n kaappipaketti 1400 V-Bucksille. Kun etsimme hänestä lisää, kävi ilmi, ettei ole olemassa tiettyä päivää, jolloin hän tulee ostettavaksi.

Aura-puku esiteltiin ensimmäisen kerran 8.5.2019 rinnalla Kilta Pukeutua. Asiattomille Guild on miespuolinen vastine Auran kosmetiikasta Fortnitessa. Molemmat lisättiin Fortniten luvussa 1, kaudella 8. Lisäksi Aura sai myös a Talvimetsästäjän tyylinen asu päivitys luvussa 2, kausi 2. Toisaalta Amazing Web Week -päivitys lisäsi uuden Kiehtova aura Fortnitessa.
Winter Hunter Style ja Charming Aura Osana hänen yhdistelmäään on monia muita esineitä, joita voit avata. Sisältää a Sun Sprout (Backbling), Gold Digger (sadonkorjuutyökalu), Emote jne.
Lue myös | Fortniten kuumimmat miesten ja naisten skinit
Tämä kattaa kaiken Fortniten Aurasta. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Fortnite oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up