Kuinka avata Blood Gates Marvel's Midnight Sunsissa

Marvel's Midnight Sunsissa otat Metsästäjän roolin taistellaksesi pahaa demonien äitiä Lilithiä vastaan. Et kuitenkaan ole yksin tässä taistelussa. Teet yhteistyötä joidenkin Marvel-universumin ikonisten hahmojen, kuten Kapteeni Amerikan, Iron Manin, Dr. Strangen ja muiden kanssa. Jokainen supersankari tarvitsee toiminnan perustan; tässä pelissä sinulla on Abbey. Kaikille alueille ei kuitenkaan pääse heti alusta alkaen. Sinun täytyy löytää Kuun hylkeet ja ota "voiman sana". Nämä ovat yhteydessä Veriovi läsnä Abbeyssa. Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka avata Blood Gates Marvel's Midnight Sunsissa.

Table
  1. Kuinka avata Blood Gates Marvel's Midnight Sunsissa
    1. Veriportaalin sijainnit Midnight Sunsissa

Kuinka avata Blood Gates Marvel's Midnight Sunsissa

Avataksesi Blood Gatesin Midnight Sunsissa napauttamalla sitä ja avaamalla a portaali. Tämä portaali johtaa sinut Vanhojen jumalien oikeudenkäynti jossa suoritat haasteet. Suurin ongelma ei ole niiden avaaminen, vaan niiden löytäminen. Auttaaksemme sinua, kerromme sinulle sijainnit näistä ovista.

Veriportaalin sijainnit Midnight Sunsissa

Kun olet läpäissyt ensimmäiset tehtävät, tulet vastaan Agatha Harknessin pyhäkkö. Kun olet vuorovaikutuksessa sen kanssa, Agatha aavemaisessa muodossa johtaa sinut ensimmäinen Blood Gate hänen pyhäkönsä lähellä. Tässä sinun on täytettävä Osturin prosessi saada "Avoin" vallan sana.
Avaat lukituksen toinen Blood Gate viimeistely Agathan alttarin palapeli. Tätä varten sinun on kerättävä niitä neljä Elementaariset tikut Scarlet Witchin piilottama. Kerää ne kaikki ja käy alttarilla saadaksesi kuun sinetin. Sitten voit täydentää vanhemman jumalan Atumista haaste saada "Paljasta" Voiman sana.
Voit löytää kolmas ovi in Ikuinen Glade alueella. Mutta ensin sinun on suoritettava tohtori Strangen voittotehtävä Myrkyttää. Joten sinun täytyy auttaa Agathaa löytämään Noitien seurakunnat varten Tahrainen maaperä päästäksesi portille. Kun tämä on tehty, mene aukiolle ja löydät a rikki silta. Käytä "purkaa" voimaa korjata se ja seurata polkua, kunnes löydät portin. Siellä sinun on suoritettava Vanhin Jumala -haaste hyypus ota Voiman sana "Puhdista".
Neljäs on viimeinen ja monimutkaisin. Kuun sinetti löytyy Puutarha kateudesta, johon pääsee edetmällä Agathan tarinan läpi. Siellä paljastetaan, että sinetti on särkynyt ja sinun on tehtävä se rakentaa uudelleen se. Kun löydät kolme palasia, käy Agathassa ja hän pyytää sinua löytämään a kukka hänelle hytti. Hän käyttää sitä lopullisen fragmentin luomiseen ja voit käyttää sitä päästäksesi viimeiseen veriporttiin. Tämä löytyy osoitteesta pohjoinen alkaen Lilithin puutarha ja isännöi kaikkien aikojen vaikeinta haastetta. Kerran voitat Vanhin Jumalan Verottaa tehtävä, saat "Break" Power Word.
Siinä kaikki, kuinka voit avata Blood Gatesin Marvel's Midnight Sunsissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka kasvattaa Glossiavierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up