Kuinka avata heränneiden palvelusten lukitus Destiny 2:ssa

Yrittää Kerää kaikki Awakened Favors Destiny 2:ssa? Jos kyllä, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Koska Defiancen uusin kausi on nyt julkaistu, pelaajille on tarjolla useita uusia ominaisuuksia. Defiant Battleground on yksi tällainen Lightfall-laajennuksen mukana tuleva ominaisuus. Se on kausiluonteista toimintaa 3 pelaajalle, jossa kohtaat kovia haasteita. Sillä välin voit saada lisää buffeja keräämällä Awoken Favors -palveluita. Mietitkö miten? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää siitä.

Kuinka saada Awakened Favors -palvelua Destiny 2:ssa?

Kuten edellä mainittiin, Awoken Favors ovat harrastajia, joita sinä tai joukkuetoverisi voitte soveltaa itseensä. Hanki heränneitä palveluksia eliminoimalla vihollisia tietyllä tavalla. Palvelut kuteevat maassa, jota on melko vaikea missata. Lisäksi on olemassa kolmenlaisia ​​palveluksia, jotka sisältävät:

  • Esimerkki oikeudenmukaisuudesta – Antaa siunauksen, joka parantaa lähitaistelun jäähtymistä sinulle ja liittolaisillesi saatuaan viimeisiä iskuja kyvyn avulla.
  • Esimerkki Gracesta – Antaa siunauksen, joka parantaa liittolaistesi ja itsesi liikkuvuutta, kun olet laskeutunut viimeisten iskujen jälkeen käyttämällä erityistä ammusta.
  • Esimerkki innokkuudesta – Antaa siunauksen, joka lisää kranaatin latausnopeutta, kun se on laskeutunut viimeisten iskujen jälkeen raskaalla ammuksella.

Lyhyesti sanottuna Exemplarien on kerättävä herätetty palvelu Destiny 2:ssa. Huomaa myös, että sinun on suoritettava Herätkää Queensguard tutkimusta. Tällä tavalla et vain avaa palveluita, vaan myös avaa lukituksen Päivitykset ja sotataulukko. Sotapöytä sijaitsee osoitteessa HELM josta löydät näytteet Päivitykset > Suosi Aktivoinnit -välilehteä. Siunausaktivoinnin avaaminen antaa sinun kerätä unettomia siunauksia. Asiattomille Favor Attunementin lukituksen avaaminen vaatii sotapöytäpäivitysten kuluttamista. Se ansaitaan suorittamalla kausiluonteisia aktiviteetteja. Muista myös, että Awoken Favors Destiny 2:ssa syntyy vielä nopeammin, jos sinulla on a Joustamaton palvelus panssari varustettuna. Tämä kattaa kaiken Destiny 2:n Awoken Favors -tehtävään liittyvän. Kun olet täällä, muista tutustua muihin Destiny 2 oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up