Kuinka avata kaikki käynnissä olevat päivitykset Koraidon/Miraidonille Pokemon SV:ssä

Matkustaminen Pokemon Scarlet & Violetin valtavan ylimaailman halki on tehty helpoksi, joskin hieman hidasta. Pokemonit, jotka näyttävät ajoneuvoilta - Koraidon ja Miraidon heidät esiteltiin viimeiseen peliin. Vaikka Koraidon on yksinomaan Scarlet-tennareille, sen vastine on vain Violet-tennareiden saatavilla. Mutta entä jos kerron teille, että on olemassa tapa paitsi tehdä niistä nopeampia, myös auttaa heitä saamaan muita päivityksiä, kuten uintia, luistoa ja paljon muuta. No, olet oikeassa paikassa, jos haluat tietää lisää. Näin voit avata kaikki käynnissä olevat päivitykset Koraidonille ja Miraidonille Pokemon Scarlet & Violetissa.

Table
 1. Avaa kaikki Ride-päivitykset Koraidonille ja Miraidonille Pokemon Scarlet & Violetissa
  1. Kaikki viisi päivitystä Pokemon SV:ssä
  2. Kaikki Herba Mystica Koraidonille ja Miraidonille

Avaa kaikki Ride-päivitykset Koraidonille ja Miraidonille Pokemon Scarlet & Violetissa

Pokemon SV:ssä on yhteensä viisi päivitystä, jotka koskevat sekä Koraidonia että Miraidonia. Nämä päivitykset voidaan avata vasta, kun voitat viisi Pokemon Titansia. Tapaat heidät, kun etenet Path of Legends -tarinassa Paldean alueella. Tässä on kaikki viisi päivitystä ja titaanit, jotka sinun on voitettava avataksesi ne.
Lue myös: Kuinka saada titaanit kiinni Pokemon SV:ssä

Kaikki viisi päivitystä Pokemon SV:ssä

 • Sprintin päivitys – Stony Cliff Titan (Klawf)
 • Uimapäivitys – Open Sky Titan (Bombirdier)
 • Jump Boost – Lurking Steel Titan (Orthworm)
 • Glide Boost – Quaking Earth Titan (Great Tusk Scarlet / Iron Treads for Violet)
 • Climb Boost – False Titan Dragon

Kun Arven on voittanut jokaisen titaanin, hän valmistaa Herba Mystica -voileipiä. Sinun on ruokittava heidät Koraidonille ja Miraidonille auttaaksesi heitä oppimaan uusia liikkeitä. Alla on lueteltu Herba Mystican tyypit ja niiden tarjoamat liikkeet.

Kaikki Herba Mystica Koraidonille ja Miraidonille

 • Makea Herba Mystica – Sprint
 • Suolainen Herba Mystica – hyppää
 • Bitters Herba Mystica – Uinti
 • Hapan Herba Mystica – Luisto
 • Mausteinen Herba Mystica – kiipeilyä

Koraidon ja Miraidon oppivat uuden liikkeen, kun syötät niille voileipiä tietyllä Herba Mysticalla. Tämä on kaikki mitä tarvitset avataksesi kaikki käynnissä olevat päivitykset Koraidonille ja Miraidonille Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos tästä oppaasta oli sinulle apua, pysy kuulolla saadaksesi lisää vinkkejä meidän oppaasta Pokemon SV -sivu Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up