Kuinka avata käsityöaseita Wild Heartsissa

Wild Hearts tarjoaa monenlaisia ​​aseita, joilla voit metsästää Kemonoja, mutta mietit kuinka avata ne? Tällä hetkellä Wild Heartsillä on 8 erilaista asetta. Pelin alussa saat mahdollisuuden valmistaa aseita, mutta vain 5 asetta on käytettävissä. Tästä vaihtelevasta huolimatta et ehkä pidä siitä ja haluat avata kolme muuta asetta. Nämä aseet eivät ole vain lukittuja, ne eivät myöskään näytä, mitä nämä aseet ovat. Katsotaanpa näitä kolmea asetta ja kuinka ne avataan.

Kuinka avata ja luoda uusia aseita Wild Heartsissa?

Jos haluat tietää kuinka avata jäljellä olevat 3 asetta Wild hearts -pelissä, katsotaanpa, mitä aseita ne ovat. Kaikki 3 avattavaa asetta on lueteltu tässä seuraavasti:

 • Kynsi terä
 • Käsi tykki
 • Karakuri keppi

Nämä aseet kannattaa ehdottomasti avata, koska ne ovat melko ainutlaatuisia ja varsin tehokkaita myös Kemonoja vastaan.

Aseiden valmistaminen ja muiden avaaminen

Kun aloitat pelin ja opit metsästämään Kemonoja, sinulla on vain yksi ase; Karakuri Katana. Tämä on monipuolinen ase, joka toimii kunnollisesti kaikissa tilanteissa. Kun edistyt pidemmälle, tapaat seppä Natsumen ja opit luomaan takon leirilläsi. Käyttämällä tätä Forgea voit valmistaa lisää aseita, kuten Kaduchi, Bow, Maul ja Bladed Wagasa. Saatuasi pääsyn tähän kaikkeen, olet ehkä huomannut, että et edelleenkään voi valmistaa kolmea aiemmin mainitsemaamme asetta. Joten näiden aseiden lukituksen avaamiseksi sinun on suoritettava luku 1. Suorita luku 1 noudattamalla näitä ohjeita:

 • Metsästä ja tapa Kingtusk, tämä antaa sinulle pääsyn Minaton kylään.
 • Metsästä ja tapa Spineglider, sinun on matkustava Natsukodachin saarelle tehdäksesi niin.
 • Päihitä Lavabag ja Gritdog noudattamalla päätehtäviä.
 • Suorita Earthshaker-tehtävä
 • Keskustele Natsumen kanssa Forgessa festivaalin jälkeen

Näiden vaiheiden suorittaminen vapauttaa pääsyn kolmen aiemmin lukitun aseen valmistamiseen. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​Wild Hearts -oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten mistä löytää Lightstonen JA kuin leikkiisi kavereiden kanssa pelissä Wild at Hearts.

Table
 1. Kuinka avata ja luoda uusia aseita Wild Heartsissa?
  1. Aseiden valmistaminen ja muiden avaaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up