Kuinka avata Keenbridge Treasure Safe Tylypahkan perinnössä

Ei voi avata Treasure Vault sijaitsee Keenbridgen länsipuolella Tylypahkan perinnössä? Jos kyllä, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Jos olet viimeistelypeli, tämä peli on vain herkku sinulle. Tutkittavana on paljon sivutehtäviä ja salaisia ​​pulmia. Aarrearkkujen avaaminen ratkaisemalla pulmia on yksi niistä asioista. Keenbridgen länsipuolella sijaitseva Treasure Vault on kuitenkin hankala. Tässä on se, mitä voit tehdä saadaksesi työn valmiiksi.

Kuinka avata Keenbridgen aarrekassakaappi Tylypahkan perinnössä

Arvojen ratkaiseminen arvokkaan aarteen saamiseksi ei ole lasten leikkiä. Palapelit voivat olla todella vaikeita ratkaista, jos sinulla ei ole oikeaa tietämystä loitsuista. Joka tapauksessa, kun saavut Treasure Vault -sijaintiin, käytä Depulso-loitsua puulattian rikkomiseen. Näin löydät portaat, jotka vievät sinut aarreholviin.

Kävele myös maan alle päästäksesi Keenbridgen aarreholviin Tylypahkan perinnössä. Kun saavut sinne, näet, että saaliisi ympärillä on useita pylväitä. Ja sinulla on vain kuutio ja taikasauvasi. Luota minuun, se on enemmän kuin tarpeeksi täällä.
Kuvalähde - Matt Cantu (Kuvan lähde) Sinun tarvitsee vain käynnistää kuutio Confringo loitsu. Kun olet valmis, käytä Wingardium Leviosa levittämään sitä pylväiden yläpuolelle. Älä huoli, kun levitoit kuution, pilarit laskeutuvat automaattisesti. Laske sen jälkeen kuutio täydellisesti pylväiden taakse olevalle alustalle. Kuution sijoittaminen alustalle ratkaisee Keenbridge Treasure Vault -tilan puolestasi. Nyt voit lunastaa kaikki palkintosi. Tämä kattaa kaiken Keenbridge Treasure Vaultista ja sen avaamisesta Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up