Kuinka avata kotiarkkuja Tylypahkan perinnössä?

Kun opiskelet Tylypahkan koulussa, sinut lajitellaan eri taloihin. Jokainen näistä Talot (Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff ja Korpinkynsi) omia ominaisuuksia Asuntoloita tunnetaan yleisesti nimellä Yhteiset huoneet. Harvoista asioista sama asia näissä asuntoloissa on se, että jokaisella on oma Talon rintakehä. Niiden avaaminen ei kuitenkaan ole lasten leikkiä. Joten mitä voit tehdä niiden avaamiseksi Talon kassa Tylypahkan perinnössä? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Kuinka avata taloarkut Tylypahkan perinnössä?

Sinun on pakko kerää 16 talomerkkiä avaamaan talon arkun. Nyt nämä merkit ovat sisällä Kodin kaapit jotka näytetään valitun talon mukaan. Asiattomille talon kaapit ovat lukittuja ja ne voidaan avata käyttämällä Lentävät avaimet.

Sinun on myös aloitettava sivutehtävä, "Daedalian avaimet" alkaen Nellie Oggspire. Hänet löytyy Tähtitieteen siipi lähellä Kirkastumisen piha. Tämä johtuu siitä, että tässä sivutehtävässä sinun on kerättävä 16 talomerkkiä. Viitteellesi voit tarkistaa tämän oppaan, jossa olemme maininneet kaikkien 16 lentävän avaimen sijainti.

Kun löydät avaimen, se ohjaa sinut talon vastaavaan wc-tilaan. Lopulta se leijuu kaapin edessä. Sinun on tehtävä tämä avataksesi wc-tilan ja saada talotunnuksen iskee lentävää avainta, kun se lentää avaimenreiän ohi. Tämä avaa kabinetin ja saat House Tokenin House Chestille Tylypahkan perinnössä.
PS: Voit käyttää Revelio-loitsua avaimen korostamiseen, jos olet sen lähellä.
Toista tämä, kunnes löydät kaikki sirut talosta. Kun olet kerännyt kaikki 16 merkkiä, mene vastaavaan yhteiseen huoneeseen tai asuntolaan avaamaan talon arkku. Kotiarkun avaaminen palkitsee sinut erityisellä House of Relics univormu. Joten varmista, ettet missaa tätä. Se on pitkälti se, kun avaat Tylypahkan perinnön asuntojesi arkun. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up