Kuinka avata Luglox-arkkujen lukitus High On Lifessa

Justin Roiland, hitti-tv-sarjan Rick and Morty luoja, on luonut scifi-first-räiskintäpelin: High on Life. Peli julkaistiin äskettäin ja sitä on pidetty yhtenä vuoden 2022 odotetuimmista peleistä. Koska peli on saanut vaikutteita suositusta TV-ohjelmasta, se saa varmasti laajaa huomiota. Jos olet juuri saanut pelin käsiisi, saatat törmätä alamaailmassa lukuisiin lukittuihin arkkuihin nimeltä Luglox. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit avata Luglox Chests in High on Life.

Kuinka avata Luglox-arkkujen lukitus korkealla elämällä

Pelissä Luglox Chests esiintyy a suuri violetti aarrearkku. Ne sisältävät erilaisia ​​ryöstötavaroita alkaen raha, päivitykset Ja keräilyesineitä. On erittäin tärkeää avata mahdollisimman monta Luglox-arkkua, koska se voi antaa sinulle pääsyn erilaisiin aseihin ja päivityksiin. Siksi pelistä on paljon helpompaa edetessäsi. Sinun on kuitenkin hankittava Luglox-arkkujen avaaminen High on Lifessa Veitsi. Voidaan lisätä aseluetteloosi, kun olet voittanut ensimmäisen pomosi: 9-torg. Tämä on pohjimmiltaan palkkionmetsästystehtävä, joka palkitsee sinut ensimmäisellä lähitaisteluaseellasi - Knifeyllä. Ei palkintoja, kun arvaat mitä aseen Knifey esittää pelissä!

Onneksi palkkionmetsästystehtävä tapahtuu melko aikaisessa pelissä, joten sinun ei tarvitse odottaa liian kauan. Kun saat Knifeyn, voit avata Luglox-arkut melko helposti. Kävele vain minkä tahansa Luglox-laatikon luo ja leikkaa se Knifey kädessä. Laatikko jakautuu kahtia ja voit saada käsiisi arvokasta saalista. Tämän myötä olemme tulleet oppaamme loppuun. Siinä on kaikki mitä tarvitset avataksesi Luglox Chests in High on Life. Koska peli on juuri julkaistu, jatkamme oppaiden julkaisemista jonkin aikaa. Pysy kuulolla Player Tweak -sivu uusimmat High on Life -oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up