Kuinka avata Magic Pot Crisis Core Reunionissa

Square Enix on remasteroinut Crisis Core: Final Fantasy 7 – Reunionin, vuoden 2008 alkuperäisen hitin PSP:lle. Olipa kyseessä vanhat pelaajat tai uudet tulokkaat, peli on onnistunut herättämään huomiota julkaisustaan ​​joulukuussa 2022 lähtien. Roolipelissä on vaikuttava kokoelma kutsuja, joista valita. Pelaajien on kuitenkin tehtävä lujasti töitä avatakseen sen. Magic Pot on yksi tällainen kutsu, joka on erittäin hyödyllinen, mutta vaikea avata. Joten näytämme sinulle kuinka saada Magic Pot Crisis Core Reunionissa.

Kuinka saada Magic Pot -kutsu Final Fantasy 7 - Reunionissa

Kun olet avannut Magic Potin, pääset käsiksi erittäin arvokkaisiin esineisiin. Mutta Magic Potin hankkiminen Crisis Core Reunionissa ei ole niin yksinkertaista. Sinun on ensin voitettava Tonberry ja hankittava sen Summon luvussa 2. Vasta kun olet saanut Tonberry Summonin, voit kohdata Magic Potin. Mutta ennen kuin lähdet etsimään sitä, varmista, että sinulla on seuraavat materiaalit avattavana taikapotin kutsuminen:

  • Hypätä
  • Fira
  • Vakavuus
  • Hyökkäyksen käänne

Kun löydät Magic Potin, hän pyytää sinua käyttämään Materiaa häneen. Jatka Jump-, Fira-, Gravity- ja Assault Twister Materian käyttöä yksitellen Magic Potin osoittamalla tavalla. Kun käytät ne kaikki, Magic Pot pakenee taistelusta. Älä huoli, se ei pakene, vaan se lisätään DMW:hen [Digital Mind Wave] FF7 Reunionissa. Crisis Core tarjoaa kahdenlaisia ​​kutsuja, Boss ja Mascot. Edellinen näkyy DMW Summon -tilassa, kun taas jälkimmäinen näkyy DMW Chocobo -tilassa. Magic Pot on olemassa Chocobo-tilassa. Kun käytät sitä kutsuna taistelussa, maaginen potti käyttää "Tavararyöstäjä" joka voi palkita sinut erilaisilla korkealaatuisilla esineillä. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka voit hankkia Magic Potin Crisis Core Reunionissa. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, käy osoitteessa FF7 Guides -sivu Juuri täällä.

Table
  1. Kuinka saada Magic Pot -kutsu Final Fantasy 7 - Reunionissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up