Kuinka avata painava stubber Darktidessa

Warhammer 40K Darktide antaa pelaajille vapauden valita luokka, joka sopii parhaiten heidän asemieltymyksiinsä. Jokainen luokka palkitsee pelaajan runsaasti aseita. Mutta jokaisessa luokassa on myös monia, jotka erottuvat joukosta. Ogrynille kuuluva Heavy Stubber on yksi niistä. Mikään ei täytä Ogryniä raivolla kuin tämän LMG:n räjähtävä ääni. Monet pelin pelaajat eivät tiedä kuinka avata Heavy Stubber Warhammer 40K Darktide -pelissä. Jos olet yksi heistä, noudata tätä ohjetta.

Table
  1. Kuinka saada raskas stubber Warhammer 40K Darktide -pelissä
    1. Kaikki siunaukset Heavy Stubberille Darktidessa

Kuinka saada raskas stubber Warhammer 40K Darktide -pelissä

Ensin sinun on saavutettava vähintään taso 9 Ogrynin kanssa, jotta voit avata Heavy Stubberin. Jos mietit kuinka nousta tasoa nopeammin, tutustu oppaaseemme kuinka luottamustasot toimivat Darktidessa. Krourk Mk V Twin-Linked Heavy Stubberin hankkiminen on suhteellisen helppoa. Sinun tarvitsee vain mennä asekauppaan ja ostaa ase kullasta. LMG:ssä on lisääntynyt ammuskapasiteetti, mutta se vaatii vähintään 7 sekuntia latauksen aikana. Sinua on varoitettu! Varmista, että pysyt kaukana vihollisista heti, kun luodit loppuvat. Onneksi matkapistoolilla on useita ominaisuuksia, jotka lisäävät sen suorituskykyä entisestään.

Kaikki siunaukset Heavy Stubberille Darktidessa

  • Blaze kautta: Jopa +2 % tehoa kuvattaessa.
  • Säälimätön puuski: Peräkkäinen tulipalo ajan myötä lisää tukahduttamista.
  • Lumottu lataus: Lataa +8 kuoret uudelleen kriittisen osuman jälkeen.
  • Dummum: +1-2,5 % lähietäisyyden vahinko per uusintaosuma. Pinotaan 5 kertaa.
  • Kuolemansylkejä: +5-6,5 % teho 1-1,375 sekunnin ajan lähitapoissa.
  • Inspiroiva mehu: Palauttaa 10 % kestävyyden ampuessaan jatkuvasti jonkin aikaa. Pinotaan 5 kertaa.
  • Roaring Advance: 5-15 % liikenopeus ammuttaessa.

Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Heavy Stubberin lukituksen avaamisesta Warhammer 40K Darktidessa. Jos olet uusi pelin parissa, sinun kannattaa tutustua meidän peliimme selviytymisopas uusille pelaajille WH40K Darktidessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up