Kuinka avata tämä hahmo?

Vampire Survivors noudattaa yksinkertaista kaavaa, jossa pelaajien on voitettava jatkuvasti kasvavia hirviöiden ja muiden olentojen aaltoja. Kun olet kyllästynyt pelaamaan kuten Anthony Alusta alkaen kehittäjät ovat seuranneet pelaajia antamalla heille mahdollisuuden leikkiä eri hahmojen kanssa. Useimmat näistä pelaajista avautuvat pelin edetessä, mutta joskus saatat menettää osan, joka voi tuoda sinulle korkealaatuisen palkinnon. Cosmo Pavone, salainen hahmo elokuvassa Vampire Survivors on yksi tällainen palkinto, jonka voit avata. Mietitkö miten? Lue tämä opas loppuun asti tietääksesi.

Cosmo Peacockin lukituksen avaaminen Vampire Survivors -pelissä

Cosmon lukituksen avaaminen edellyttää muutamien vaatimusten täyttymistä. Tärkein vaatimus on, että sinun täytyy valitse ja pelaa pelaajaa, joka ei ole saanut Golden Eggs -pelaajia tai -etuja. Voit tarkistaa, onko hahmolla Golden Egg -etuja hahmonvalintanäytössä. Tarkemmin sanottuna katso vasemmalla olevaa tilastoikkunaa merkin ollessa lukittuna. Muista myös se Golden Egg -bonusten poistaminen käytöstä ei toimi tai. Tarkista siis huolellisesti, jos haluat avata Cosmo Peacockin lukituksen Vampire Survivors -pelissä. Valitse myös Suuren kappelin näyttämö tason valintavalikosta, koska sieltä voit avata sen lukituksen. Kun olet siirtynyt tähän vaiheeseen, kerää tiedosto Ebony Wings ja Peachone aseet.

Kun olet hankkinut molemmat aseet, voit avata minikartan, josta näet, että a Paistettu Nduja Tanto on luonut. Se on keräilyesine, jonka voit saada Cappella Magna -kartan yläreunasta. Kun olet kerännyt Tanto Fried Ndujan, olet valmis avaamaan Cosmo Peacockin Vampire Survivors -pelissä.
Kuvan lähde - GameSteed (YouTube) Cosmo Pavone on suljettu portin takana Nduja Fritta Tanton viereen. Keräyksen jälkeen portti poistetaan. Sen jälkeen voit vain päästä sen ohi ja saada käsiisi tämän salaisen hahmon. Poistu pelistä ja tarkista hahmon valintanäyttö. Cosmo Pavone on ostettavissa sieltä. Siinä kaikki, kuinka avata Cosmo Peacock -niminen salainen hahmo Vampire Survivors -elokuvassa. Koska olet täällä, muista tutustua meidän Vampire Survivors -hahmotasoluettelo.

Table
  1. Cosmo Peacockin lukituksen avaaminen Vampire Survivors -pelissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up