Kuinka avata Yosai-merkit

Wafordin ja Memorian alueet ovat melko suuria, ja roolipelinä One Piece Odyssey on melko hidas matkustamisen suhteen. Merirosvokuninkaana joudut matkustamaan olkihatun miehistön kanssa moniin paikkoihin. Vaikka pelattavia hahmoja on useita, matkustaminen vie silti aikaa. Joten kuinka avaat nopean matkustamisen One Piece Odysseyssa? Valitettavasti kestää jonkin aikaa, ennen kuin voit avata tämän pelimekanikon lukituksen. Joten jos haluat kiertää Wafordin ja Memorian nopeasti, sinun kannattaa jatkaa tämän oppaan lukemista alla.

Kuinka avata nopea matkustaminen One Piece Odysseyssa

Vaikka se on riittävän helppoa nopeaan matkustamiseen, kestää jonkin aikaa, ennen kuin saavutat mekaanikon. Koska peli haluaa käyttää aikansa opetusohjelmien parissa, se on myös helppo ottaa käyttöön, kun sen aika tulee. Siihen asti sinun on seurattava tarinaa ja jatkettava Luffyn matkaa. Jos haluat matkustaa nopeasti One Piece Odysseyssa, voit käyttämällä kartan Yosai-merkkejä. Kartalla on useita Yosai-merkkejä, jotka auttavat sinua matkustamaan. Kun vihjeet on aktivoitu, voit nopeasti matkustaa painamalla J.
Mutta ensin sinun on voitettava Yosain ystävät sen jälkeen, kun Namin lompakko varastetaan. Koska tämä tapahtuu luvussa 2, kun vierailet Alabastassa, sinulla on tarpeeksi aikaa tottua peliin. Kun olet Alabastassa, ylitä rotko, josta ei ole paluuta, ja sitten aavikko löytääksesi Vivin. Kun Yosai on varastanut Namin lompakon, tiedät olevasi oikeilla jäljillä. Siinä on kaikki Yosai-pisteiden avaaminen nopeaa matkustamista varten One Piece Odysseyssa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme One Piece Odyssey oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up