Kuinka elvyttää pimeässä ja pimeässä

Kun tutkit luolia Dark and Darkerissa, joukkuetoverisi voivat kuolla. Toisin kuin useimmat muut tämän genren pelit, voit kuitenkin elvyttää ne. Sinun täytyy käydä läpi hieman monimutkainen koettelemus, mutta saat ne takaisin. Luonnollisesti useimmat ihmiset ihmettelevät, kuinka elvyttää Dark & ​​​​Darker -tilassa. Koska se on monimutkaista, yritämme poistaa mahdolliset sekaannukset. Alla lueteltujen vaiheiden avulla sen pitäisi olla sinulle helpompaa. Koska olet täällä ja haluat elvyttää joukkuetoverisi, sinun kannattaa katsoa alla.

Table
  1. Kuinka elvyttää Dark & ​​​​Darker -tilassa
    1. Kuinka herätä henkiin pappina

Kuinka elvyttää Dark & ​​​​Darker -tilassa

Koska herätys on niin suuri osa peliä, monet pelaajat haluavat oppia sen nopeasti. Ja vaikka se on yksinkertainen, prosessi on hieman hämmentävä. Tästä syystä monet pelaajat eivät ole pystyneet tekemään tätä onnistuneesti. On olemassa useita tapoja elvyttää pelaaja, ja tämä opas näyttää ne kaikki. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava elvyttääksesi Dark & ​​​​Darker -tilassa:

  • Hanki ensin pelaajan oma sielun sydän ja vie se sitten Uhrialttari.
  • Maksa sen jälkeen herätyksestä HP:llasi.
  • Kerran osa HP:stäsi kuluu, joukkuetoverisi herää henkiin vankityrmässä.

Voit ryöstää pelaajan irrotettuasi hänen rintapanssarinsa saadaksesi sielunsydämen ja elvyttää sen sitten Dark & ​​​​Darker -tilaan.

Kuinka herätä henkiin pappina

Pappi on yksi pelin tärkeimmistä tukihenkilöistä. Joten pappina on toinen tapa elvyttää joukkuetovereita. Voit käyttää tason 8 ylösnousemusloitsua. Sen tietokustannukset ovat korkeat, joten ole valmis. Tämän lisäksi varmista, että Soul Heart on soittimen sisällä loitsun heittämisen aikana. Siinä on kaikki, kuinka elvyttää Dark & ​​​​Darkerissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Tummaa ja tummempaa oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up