Kuinka halkaista / leikata puuta Sons Of The Forestissa

Ei voi halkaise puuhirsi kahtia pelatessaan Sons of the Forestia? Älä huoli, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Puoliksi leikattu puutuki muunnetaan lankuksi. Voit sitten käyttää sitä luomaan erilaisia ​​tärkeitä rakenteita, kuten taloja jne. Tukit ja lankut ovat molemmat yhtä tärkeitä, mutta jälkimmäisen hankkiminen vaatii hieman vaivaa. Joten mitä voit tehdä saadaksesi työn tehtyä? Tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää vaiheet hirsien halkaisuun tai puolittamiseen.

Puun halkaisu Sons of the Forestissa

Voit halkaista tukin ja käyttää sitä ota tukki ja aseta se vaakasuoraan maassa. Ota sen jälkeen terävä kirves varastostasi aloittaaksesi. Kun kirves on varusteltu, katso yksinkertaisesti maahan asettamasi tukia. Seuraavaa vaihetta varten voit nähdä lokissa punaisen katkoviivan sekä Pyydä avain 'E'. Paina näppäintä heiluttaaksesi kirvestä ja halkaiseksesi puun kahtia Sons of the Forestissa.

Kun olet leikannut tukin täydellisesti, voit käyttää sitä ovien kaltaisten rakenteiden tekemiseen. Lisäksi metsässä on rajattomasti puuta, joten lapset metsässä ei lopu koskaan halkattavaksi. Jos olet uusi pelaaja, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme, jossa olemme luoneet a luettelo kaikista rakennusresepteistä. Tässä on myös opas vaiheineen Luo tai yhdistä kohteita kirjassa Children of the Forest. Tämä kattaa kaiken hirsien halkaisemisesta Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Metsän lapset oppaita Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up