Kuinka hankkia ja käyttää suojakilpiä Fortnitessa

Fortnitessa on uusi esine, joka tunnetaan nimellä Guardian Shield. Jos olet koskaan pelannut Reinhardtia Valvonta 2 näet kuinka suoja toimii. Se on melko suuri energiakilpi, jonka avulla voit suojautua monilta vaurioilta. Mutta et löydä sitä vain satunnaisista arkuista. Joten tässä oppaassa katso kuinka saada Guardian Shield Fortnitessa ja opi käyttämään sitä.

Table
  1. Kuinka saada Guardian Shield Fortnitessa
    1. Kuinka käyttää Guardian Shieldia Fortnitessa

Kuinka saada Guardian Shield Fortnitessa

Voit saada Guardian's Shieldin Fortnitesta vannotuista arkuista. Vaikka pelissä on useita paikkoja, joista voit löytää vannottuja arkkuja. Yksi paikka, jonka löysimme sen melkein aina kutevan, oli linnoituksen ulkopuolella. Olla tarkka löydät sen linnoitukselle johtavilta portailta. Katso viite yllä olevasta kuvasta. Tässä on kuitenkin pieni ongelma. Pelkästään vannotun arkun löytäminen ei takaa, että saat Guardian Shieldin. Nämä arkut voivat myös antaa sinulle Iskuaaltovasara, Ex-Calibur-kivääri ja muut vastaavat tuotteet. Joten seuraavaksi paras tapa olisi voittaa vihollinen, jolla on tämä kilpi, ja ottaa se heiltä. Mutta jos he ovat hyviä pelissä, sinun on vaikea saada heiltä tämä kilpi. Tämä johtuu siitä, että se ei vain tarjoa hyvää kattavuutta, vaan myös suojaa käyttäjää monilta haitoilta.

Kuinka käyttää Guardian Shieldia Fortnitessa

Voit käyttää Guardian Shieldia samalla tavalla kuin useimpia muita aseita, eli varustaa se ja ampua napilla. Mielenkiintoista on, että kun käytät sitä, voit estää yhteensä 1000 vahinkopistettä, mukaan lukien räjähteet. Kun aktivoit suojan, siinä on 2000 % energiaa. Joka sekunti 1 energiapiste kuluu loppuun.
Sinun on odotettava 5 sekuntia, jotta voit käyttää sitä uudelleen, jos sammutat sen. Jos se on täysin käytetty, sinun on odotettava 10 sekuntia, jotta voit käyttää sitä uudelleen.
Lopussa, voit myös heittää suojan eteesi, jotta se toimii automaattisesti. Jopa tällä tavalla käytettynä se suojaa sinua vain 50 vahingolta. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuinka saada Guardian Shield Fortnitessa ja miten sitä käytetään. Jos olet kiinnostunut lisää tästä pelistä, tutustu meidän Luvun 4 kauden 1 asetason luettelo. Ja lisätietoja tästä pelistä löydät meidän Fortnite osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up