Kuinka heittää Stupefy Tylypahkan perinnössä

Mietitään kuinka tehdä Mahtava JA Suojelen vastahyökkäystä komboja Hogwarts Legacyssa, niin olet oikeassa paikassa. Tässä maagisessa seikkailussa taistelet tummia velhoja ja vihamielisiä olentoja vastaan. Jotta voit pitää ne kurissa, opit monia kirouksia ja kirouksia. Yksi ensimmäisistä, joista opit, on Stupefy ja Protego. Hämmästyttävän loitsun käyttäminen eroaa kuitenkin muista loitsuista. Tässä oppaassa kerromme kuinka tainnuttaa viholliset.

Kuinka käyttää Stupefya ja Protegoa Tylypahkan perinnössä

Löydät nämä kaksi loitsua Tylypahkan perinnön prologissa. Mahtava se sallii sinulle tainnuttaa vastustajasi lyhyeksi ajaksi ja suojelen heittää a kilpi sinun ympärilläsi. Yhdessä ne toimivat tämän pelin lohko- ja torjuntamekaniikkana.
Jos haluat käyttää Stupefya Tylypahkan perinnössä, pidä Protego-painiketta painettuna juuri ennen kuin vihollinen osuu sinuun. Sisään PS5, paina kolmiopainike käynnistää Protego e Jack Se torjuakseen tainnutuksen Stupefylla. varten Xboxit käyttäjille, pidä painiketta painettuna Y-painiketta suorittaaksesi tämän laskuriyhdistelmän. Nyt se näyttää riittävän helpolta, mutta peli ei määrittele, kuinka voit mennä pieleen. Monet pelaajat ovat kohdanneet ongelman suorittaessaan tätä yhdistelmää. THE iso virhe se oli kolmio- tai Y-näppäimen painaminen kahdesti. Ymmärrämme, että se on laajalti käytetty mekaniikka ja lihasmuistin muuttaminen on vaikeaa. Mutta Tylypahkan perinnössä sinun tarvitsee vain pitää painiketta painettuna suorittaaksesi tämän yhdistelmän. Kun edistyt, voit avata lukituksen Lahjat nimeltään Hämmästyttävää käsityötaitoa JA Hämmästyttävää asiantuntemusta tehdä vahinkoa ja tainnuttaa vihollisen. Yksi hämmästyttävän loitsun parhaista asioista on, että se ei vie tilaa taikatimantilla. Sitten voit käyttää sitä yhdessä neljän muun loitsun kanssa tappavien kombojen suorittamiseen. Siinä kaikki, kuinka Stupefy ja Protego käytetään Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, suosittelemme vierailemaan oppaassamme Wiki artikkeli saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Table
  1. Kuinka käyttää Stupefya ja Protegoa Tylypahkan perinnössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up