Kuinka istua ulos peli Fortnitessa

Fortnite on yksi suosituimmista Epic Gamesin kehittämistä ilmaisista battle royale -peleistä. Täällä sinun tarvitsee vain liittyä otteluun joukkueesi kanssa ja aloittaa jauhaminen. Joskus ottelut kuitenkin käyvät intensiivisiksi ja tauko on ehdottomasti tarpeen. Tällaisissa tapauksissa pelissä on vaihtoehto, joka tunnetaan nimellä Sitting out, jossa voit pitää tauon poistumatta juhlista. Ja kun olet valmis liittymään uudelleen, et enää tarvitse kutsua, joten voit liittyä heti seuraavaan peliisi. Jos sinäkin et malta odottaa, että pääset tauolle rutiineista, katso miten voit Istu Fortniten otteluista.

Kuinka istun Fortnitessa? (Ohjaukset)

Tässä on vaiheet, joiden avulla voit helposti istua ulos otteluista ja jonoista Fortnitessa. Ennen kuin siirrymme pidemmälle, Sitting Out -ominaisuus näkyy vain, kun olet jo aktiivisessa juhlassa.

  • Napsauta aulassa ollessasi 3 vaakaviivaa sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Napsauta sitten omaasi profiilikuva.
  • Sen jälkeen alla Osallistuminen napsauta Toista-vaihtoehtoa siirtyä Istu ulkona.

Heti kun teet sen, fontti näyttää epäselvältä ja nimesi alla lukee istui ulkona osoittaa, että olet AFK. Kuten edellä mainittiin, voit pitää nopean tauon menettämättä paikkaa juhlissa. Ja joukkueesi voi jonottaa ja liittyä uuteen otteluun, kun olet AFK:ssa. Mutta kun olet valmis palaamaan, varmista, että poistat ominaisuuden käytöstä noudattamalla samoja vaiheita. Ja painikkeen siirtäminen ylös Pelaaminen ja sinä pärjäät. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka voit helposti istua otteluissa Fortnitessa. Kun olet täällä, tarkista parhaiden aseiden lista. Älä myöskään unohda tarkistaa Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up