Kuinka järisyttävä vaikeus toimii Fire Emblem Engagessa

Fire Emblem -pelejä pelanneet saattavat jo tietää, että sen avulla voit pelata eri vaikeustasoilla. Samoin Fire Emblem Engagessa on myös 3 eri vaikeustasoa. Sisältää Normaalia, vaikeaaja säälimätön Järkyttävä vaikeus asetukset. Samaan aikaan Normaali vaikeusaste on helpoin ja Hard suhteellisen vaikea, Maddening on mitä sinun pitäisi kokeilla. Muista kuitenkin lukea tämä opas loppuun, ennen kuin valitset mielettömän vaikeustason Fire Emblem Engagessa. Se esittelee kaiken tämän vaikeustasosta yksityiskohtaisesti.

Järkyttävä vaikeus selitetty FE Engagessa

Kaikista kolmesta vaikeustasosta sinun tulee ehdottomasti valita raivostuttava vaikeus kohdataksesi todellisen haasteen. Verrattuna Normaali- ja Hard-asetuksiin, tämä on paljon edellä. Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää FE Engagen järisyttävistä vaikeuksista:

Lisää vihollisia

Jos olet valinnut tämän vaikeustason, kohtaat vielä enemmän vihollisia. Tämä tarkoittaa, että taistelussa ei ole lepoa, koska viholliset jatkavat kutemista. No, se ei ole sitä, viholliset keksivät omansa tilastot parhaimmillaan. Tämä tarkoittaa, että jopa yksi väkijoukko pystyy aiheuttamaan valtavan määrän vahinkoa. Viholliset vahingoittavat sinua todennäköisemmin Erikoistaidot ikään kuin he ovat reaaliaikaisia ​​pelaajia.

Edistyksen tallentaminen on kielletty

Jos valitsit Maddening-vaikeuden FE Engagessa, niin sinä ei pysty pelastamaan edistymistä taistelujen välillä. Toisaalta tämä pelin tallennustoiminto on sallittu, jos olet valinnut toisen vaikeustason. Tämä nostaa ehdottomasti antea, koska tämä pakottaa sinut suorittamaan taistelun yhdessä istunnossa.
Lue myös | Fire Emblem Engage -vaikeustaso: Kuinka muuttaa sitä?

Ei pelin sisäistä tukea

Järkyttävä vaikeus kohtelee sinua automaattisesti kuin veteraani FE Engage -pelaajaa. Niin se sammuta opetusohjelmat sinulle pelissä. Tämä jättää sinut yksin miettimään, mitä tehdä seuraavaksi. Ne, jotka ovat suorittaneet Luku 4 – Kukkiva maa saattaa jo tietää Aika kristalli. Sen avulla voit periaatteessa peruuttaa toimintasi taistelussa. Kelaa aikaa taaksepäin, jotta voit yrittää uudelleen. Lisäksi on rajoitettu määrä, kuinka monta kertaa voit käyttää Rewind-ominaisuutta normaalitilassa. Toisaalta takaisinkelausten määrä vähenee kovalla vaikeudella. Samoin on olemassa tasa-arvo pienempi määrä takaisinkelauksia Maddening-vaikeudessa FE Engagessa. Tämä kattaa kaiken Fire Emblem Engagen järisyttävistä vaikeuksista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme FE Engage Guide Relow Gameissa.

Table
  1. Järkyttävä vaikeus selitetty FE Engagessa
    1. Lisää vihollisia
    2. Edistyksen tallentaminen on kielletty
    3. Ei pelin sisäistä tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up