Kuinka juosta Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnön valtavassa ylimaailmassa juokseminen on epäilemättä välttämätöntä. Vaikka voit aina käyttää luutaasi matkustaaksesi kartalla helposti, et avaa sen lukitusta ennen kuin olet edennyt pääjutun läpi. Et myöskään voi käyttää sitä sisätiloissa tai tietyissä paikoissa kartalla. Tämä opas näyttää, kuinka helposti juosta ja ryntää velhomaailmassa.

Kuinka ampua Tylypahkan perinnössä

Jos haluat hypätä Tylypahkan perintöön, sinun on painettava L3 -painiketta Peli asema TAI Xboxit lipuntarkastaja. PC:llä pelaajien on painettava "Vaihto+W" näppäimiä samanaikaisesti suoritettavaksi. nintendo Vaihtaa myös käyttäjät voivat käyttää samaa L3 kytkinpainiketta ampuaksesi. Nyt hahmosi liikkuu paljon nopeammin kuin ennen. Huomaa, että sinun on suoritettava ensimmäisen päätarinatehtävän ensimmäiset tavoitteet avataksesi "Sprint"-vaihtoehdon.

Useimmissa peleissä on kestävyysmittari, joka sallii tietyn hahmon juosta vain rajoitetun ajan ennen kuin mittari saavuttaa nollan. Normaalisti joudut odottamaan, että mittari täyttyy uudelleen. Koska Tylypahkan Legacyssa ei kuitenkaan ole kestävyysmittaria, juoksemisesta ei tarvitse pitää taukoa. Voit ampua niin paljon kuin haluat murehtimatta siitä, ettei mikään vastusmittari pidättele sinua. Koska et voi käyttää luudat linnassa, Hogsmeadessa ja muissa tietyissä paikoissa sprintti on paras tapa kulkea edestakaisin tai loputtomasti portaita! Se on myös uskomattoman hyödyllinen taistelussa, koska pystyt välttelemään hyökkäyksiä nopeammin ja asettumaan parempiin asemiin. Yksinkertaisesti sanottuna juoksu ja viiva -mekanismi on myös hyödyllinen taktiikka kaikissa taisteluissa. Siinä on melkein kaikki mitä sinun tarvitsee tietää juoksemisesta ja sprintistä Tylypahkan perinnössä. Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua. Jos olet edelleen täällä, saatat haluta myös oppia kuinka sukeltaa TAI kuinka myydä ei-toivottuja laitteita JA kuinka nukkua meidän Tylypahkan perintö osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up