Kuinka kantaa lisää tukia Sons Of The Forestissa - Relow Game

Haluatko tietää, voitko kuljettaa enemmän tukkeja Sons of The Forestissa? Sitten olet oikeassa paikassa. Vuoden 2014 The Forest -pelissä pelaajat saattoivat luoda Sleighin, säilytyslaatikon, jota pelaajat voivat siirtää. Lisäksi se pystyi tallentamaan jopa 12 lokia. Monet pelaajat ihmettelevät, löytyykö tällaista esinettä myös Sons of The Forestissa. Lue lisää saadaksesi vastauksesi!

Voitko kuljettaa lisää tukkeja Sons Of The Forestissa?

Valitettavasti Sons of The Forestissa ei ole mahdollista kuljettaa enempää tukkeja. Vuoden 2023 pelistä puuttuu kelkka, jolla säilytettiin ja kuljetettiin erilaisia ​​tukia. Joten voit pitää vain kahta tukkia kerrallaan, kun kuljet vaarallisen metsän läpi. Kuitenkin on olemassa a joitakin tapoja kiertää tämä ongelma ja tallentaa useita lokeja. Vaikka nämä eivät ole taattu tapa kuljettaa lisää lokeja, niiden kokeilemisesta ei silti ole haittaa:

Kuinka kuljettaa lisää puuta Sons of The Forestissa

On olemassa muutamia tapoja, joilla useita tukkeja voidaan kuljettaa paikasta toiseen samanaikaisesti. Näin:

Vetoketjut

Tätä menetelmää voi käyttää vain, jos olet löytänyt köysipistoolin. Tarvitset pistoolin käyttääksesi Ziplinesiä Sons of The Forestissa. Vetoketjuja käytetään laskettaessa vaarallisia rinteitä tai ylitettäessä kaksi aukkoa. Sinun tarvitsee vain kantaa tukit ja saavuttaa Ziplinen korkein kohta. Kun olet painanut C-näppäintä, arkut liukuvat alas vetoketjun alaosaan. Paras tapa käyttää tätä menetelmää on pitää Ziplinen yläpää lähellä puuryhmää, kun taas alapää lähellä alustaa.

Kelvin

Toinen tapa on saada kumppanisi Kelvin kantamaan leikkaamasi puut. Ole kuitenkin varovainen pudotuskohdan valinnassa. Koska on mahdollista, että Kelvin pudottaa tukit maan alle ja menettää ne pysyvästi. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka voit kuljettaa lisää puuta Sons of The Forestissa. Katso lisää tämän kaltaisia ​​vinkkejä ja temppuja miten portaat otetaan JA kuinka avata ovi meidän Metsän lapset osio.

Table
  1. Voitko kuljettaa lisää tukkeja Sons Of The Forestissa?
    1. Kuinka kuljettaa lisää puuta Sons of The Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up