Kuinka käyttää käteistä Sons of the Forestissa

Käteinen raha se on yksi resursseista, joita löydät Sons of The Forestista, ja monet pelaajat ihmettelevät sen käyttöä. Jos olet myös yksi heistä, tämä opas on juuri sinua varten. Ihmiset, jotka eivät tunne tätä peliä, saattavat ihmetellä, "Kuka kysyy mitä tehdä käteisellä?". No, tässä selviytymiskauhupelissä pelaajat juuttuvat saarelle. Tämä saari on myös täynnä ihmisen syöviä mutantteja. Joten miksi tarvitset rahaa tässä kaoottisessa ympäristössä? No, tällä oppaalla selvennämme epäilyjäsi.

Table
  1. Kuinka käyttää käteistä Sons of The Forestissa
    1. Mistä saa käteistä SoTF:ssä

Kuinka käyttää käteistä Sons of The Forestissa

Sons of The Forestissa Cash on ainoa käyttötarkoitus as polttoainetta tulen sytyttämiseen. Muuten et voi käyttää käteistä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Tässä pelissä ei ole kauppoja tai ostopisteitä, joissa voit vaihtaa rahaa tavaroiksi. Vaikka kartta on täynnä resursseja ja materiaaleja, ainoa tapa saada ne on tutkia. Helppo rahan korvike on lehdet, ja löydät paljon metsästä. Mutta jos sinulla on vähän lehtiä ja tarvitset tulipalon, käteisen polttaminen on tapa edetä.

Mistä saa käteistä SoTF:ssä

Jos haluat saada rahaa Sons of The Forestista, mene osoitteeseen Luolan bunkkeri ja ryöstää ympäriinsä. Vaihtoehtoisesti voit saada rahaa mm Nahkalaukku pudotti cannib *ls. Koska sillä ei ole käytännössä mitään tarkoitusta, suosittelemme, että et tuhlaa aikaa sen aktiiviseen etsimiseen. Pelaajat ihmettelevät, käytetäänkö sitä jatkossa tulevissa DLC:issä. Mutta SoTF:n edeltäjässä tätä resurssia käytettiin tulipalojen sytyttämiseen eikä mihinkään muuhun. Joten tässäkään pelissä ei ole paljon toivoa. Siinä kaikki, kuinka käytämme käteistä Sons of The Forestissa. Kun olet täällä, muista tarkistaa enemmän sisältöä, kuten Kuinka saada albumin kansimeidän SoTF-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up