Kuinka käyttää kuukiviä Tylypahkan perinnössä? (selitetty)

The Vaatimushuone on palannut! Salli pelaajien luoda ja valmistaa juomia pelin edistymistä varten. Ei vain sitä, vaan voit myös muokata kohteita, kuten maton, patsaan, valokuvakehyksen, pöydät jne. huoneen sisällä. Tarvitset kuitenkin Moonstones, eräänlainen valuutta Tylypahkan perinnön mukauttamiseen. Tutustu sitten tähän oppaaseen, joka sisältää kaiken kuukivien.

Table
  1. Kuinka käyttää kuukiviä Tylypahkan perinnössä?
    1. Kuinka saada kuukiviä?

Kuinka käyttää kuukiviä Tylypahkan perinnössä?

Kuten edellä mainittiin, kuukivi on valuutta, jota voit käyttää tarpeiden huoneen kohteiden mukauttamiseen. Voit käyttää niitä muuttamaan minkä tahansa huoneeseen sijoitettujen esineiden kokoa ja väriä. Kuukiviä käytetään esineiden kutsumiseen, koska tähän peliin ei ole lisätty tiettyä valuuttaa. Kun olet Vaatimushuoneessa, tuo esiin Kutsuva valikko. Jossa voit löytää erilaisia ​​kohteita, kuten Juomat, matot, istuimet jne. Valitse myös yksi kohteista luettelosta, niin näet tiedoston Kuukivien määrä, joka sinun on käytettävä mukauttamista varten. Riittävä määrä kuukiviä mahdollistaa jokaisen Tylypahkan perinnön esineen kutsumisen.

Kuinka saada kuukiviä?

Tylypahkan perinnön valtavalla avoimella maailmankartalla Kuukivet näkyvät muodossa Kiteet. Tarvitset kerää ne taikuuden avulla saadakseen vihdoin kuukivet. Lisäksi sisällä löytyy myös kuukiviä vivarium. Asiattomille Vivarium on Vaatimushuoneen sivuhuone, jossa voit huolehtia kesytetyistä Magical Beasteistasi. Lisäksi voit poistaa esineitä Room of Requirementista saadaksesi joitain kuukiviä. Tämä kattaa kaiken Tylypahkan perinnön kuukiviin liittyvän. Sillä välin olet täällä, muista tutustua toiseen oppaaseemme Juomaluettelo ja loitsuluettelo taisteluun ja tutkimiseen. Muista myös tutustua meidän Tylypahkan perintö Lisää samankaltaista sisältöä kategoriaan täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up