Kuinka käyttää sikuria metsän lapsille

Jos mietit kuinka käyttää Sikuri Sons of The Forestissa, tämä opas on sinua varten. Tässä pelissä joudut jäämään saarelle minimaalisilla resursseilla. Lisäksi tämä saari on täynnä vihollisia, kuten cannib*le-mutantteja. Tarvitset energiaa käsitelläksesi niitä. Onneksi saari on myös täynnä resursseja, jotka auttavat sinua selviytymään. Tässä oppaassa kerromme sinulle, mistä löytää ja kuinka käyttää sikuria SoTF:ssä.

Sikurien käyttö Sons of The Forestissa

Sons of The Forestissa pelaajat voivat käyttää sikuria valmistautuessaan Energiasekoitus JA Tehoa Sekoita +. Nämä ruoat palauttavat kestävyyttäsi ja energiaasi. Koska tarvitset molempia taistellessasi vahvoja vihollisia vastaan, energian yhdistelmä on oltava varastossasi. Sinun ei myöskään tarvitse avata varastoasi joka kerta, kun haluat käyttää sitä. Voit määrittää tiedostoon Energy Mixin pikavalintapaikat. Näin käytät sikuria Energy Mixin ja Energy Mix+:n valmistamiseen:

 • painaa "minä" avataksesi sinun Varasto.
 • Siirrä kohdistinta alas ja löydät tämän kasvin vieressä Viestiosio.
 • Oikealla painikkeella kasviin sijoittaaksesi sen maton keskelle.
 • Siirrä sitten hiiri päälle Nuolen lehti ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella.
 • Klikkaa Hammaspyörän kuvake leikkimaton oikeassa yläkulmassa ja yhdistä kasvit.
 • Ja voila! Energiasekoituksesi on valmis.
 • Valmistaa Energy Blend+käyttö Fireweed JA Devil's Club nuolenlehden sijaan ja yhdistä ne sikuriin.

  Mistä löytää sikuria SoTF:stä

  Sikuri on korjattavissa oleva kasvi, jonka pelaajat voivat löytää metsän kerroksesta. Olemme merkinneet heidän sijaintinsa yllä olevaan karttaan auttaaksemme sinua. Tämä kasvi kasvaa lähellä polkuja ja voidaan tunnistaa sinisistä kukistaan. Nosta se vain painamalla "JA" näppäimistölläsi. Kun teet sen, saat kasvin hänen mukanaan siemenet.
  Se on kaikki meiltä, ​​kuinka käyttää ja mistä löytää Sikuria Sons of The Forestissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka löytää guarana-marjojamuista käydä meillä SoTF-osio.

  Table
  1. Sikurien käyttö Sons of The Forestissa
  2. Mistä löytää sikuria SoTF:stä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up