Kuinka käyttää valta-asemaa Elden Ringissä

Mietitkö kuinka ottamaan Power Stancen Elden Ringissä? Sitten tämä opas on kaikki mitä tarvitset siihen. Pelatessasi Elden Ringiä, sinun on käytettävä erilaisia ​​taistelumekaniikkoja. Vaikka ne kaikki ovat hyödyllisiä vihollisen voittamiseksi, jotkut voivat aiheuttaa ylimääräistä vahinkoa. Kyky tehdä lisääntynyt vahinko voi olla erittäin hyödyllinen useita pomoja ja kovempia vihollisia vastaan. Sitten haluat oppia Power Stancen. Onneksi se ei ole niin vaikeaa, mutta se vaatii tietyn ehdon täyttymisen. Joten jos aiot käyttää tätä taistelumekaniikkaa, suosittelemme, että jatkat lukemista alla.

Table
  1. Mikä on vallan asema Elden Ringissä?
    1. Kuinka parantaa asemaasi

Mikä on vallan asema Elden Ringissä?

Kuvan lähde: Mista FiOth (YouTube) Power Stance on taisteluliike, jonka avulla voit tehdä enemmän vahinkoa taistellessa pomoa tai muita vihollisia vastaan. Voit suorittaa enemmän komboja kuin tavallisia taisteluliikkeitä. Tehdyt vahingot vaihtelevat tietysti sen mukaan, ketä vastaan ​​taistelet. Jos haluat käyttää Power Stancea Elden Ringissä, sinun on käytettävä Dual Wieldia samantyyppistä asetta. Sinun on esimerkiksi varustettava Crow Talonit vasemmalla ja oikealla kädelläsi. Koska monet pelaajat eivät tiedä eroa Kaksoiskahva ja kaksi kättä aseita, suosittelemme, että seuraat oppaan linkkiä.

Kuinka parantaa asemaasi

Kun sinulla on kaksikäyttöiset aseet käsissäsi, käytä L1:tä tai LB:tä olettaaksesi Power Stancen Elden Ringissä. Tämän avulla voit suorittaa nopeita osumia ja tehdä näin enemmän vahinkoa vihollisellesi. On monia aseita, joita voit käyttää suorittaessasi näitä taisteluliikkeitä. Varmista kuitenkin, että ne ovat samat. Siinä on kaikki, miten Power Stance on Elden Ringissä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Elden sormus oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up