Kuinka käyttää Wallpaper Engineä lukitusnäytön asettamiseen

Wallpaper Engine on loistava sovellus kaikille PC-harrastajille. Sen eloisa yhteisö ja intuitiiviset muokkausominaisuudet tekevät siitä sovelluksen, jonka voivat käyttää kaikki, jotka haluavat muokata työpöytäään. Perusominaisuuksiensa lisäksi voit asettaa lukitusnäytön myös Wallpaper Enginen avulla. Alla on vaiheet, jotka vaaditaan lukitusnäytön määrittämiseen.

Table
 1. Lukitusnäytön asettaminen PC:n Wallpaper Enginen avulla
  1. Kuinka asettaa puhelimen lukitusnäyttö

Lukitusnäytön asettaminen PC:n Wallpaper Enginen avulla

Huomaa, että voit käyttää vain nykyistä aloitusnäytön taustakuvaa lukitusnäytön kuvana.

 • Siirry näytön oikeaan alakulmaan Piilotettuihin kuvakkeisiin, napsauta hiiren kakkospainikkeella Taustakuvamoottoria ja siirry kohtaan asetukset.
 • Siirry asetusten Yleiset-välilehdelle ja vieritä alas, kunnes näet vaihtoehdon "Vaihda lukitusnäytön kuva"
 • Ota tämä vaihtoehto käyttöön. Saat varoituksen, jos teet sen ensimmäistä kertaa, mutta älä huoli, se on vain varotoimenpide.

Siinä kaikki! Nyt joka kerta kun käynnistät tietokoneesi, näet ei-animoidun version suosikkityöpöytätaustakuvastasi. Tämä voidaan tehdä myös Android-älypuhelimella ilmaisen Wallpaper Engine -sovelluksen avulla, jonka saat ostamalla Wallpaper Enginen Steamista.

Kuinka asettaa puhelimen lukitusnäyttö

 • Siirry asetuksiin ja napsauta taustaa ja tyyliä
 • Valitse "Oma taustakuva" -vaihtoehto.
 • Napsauta kolmea pistettä näytön oikeassa yläkulmassa ja napsauta Live-taustakuva
 • Jos olet asentanut Wallpaper Engine -sovelluksen, sen pitäisi näkyä tässä ikkunassa. Napsauta nyt sitä ja sen pitäisi näyttää tietokoneellasi tällä hetkellä oleva taustakuva.
 • Paina nyt Aseta taustakuva ja valitse aloitusnäyttö tai aloitusnäyttö ja lukitse valintasi.

Se on kaikki mitä tarvitset asettaaksesi lukitusnäytön Wallpaper Enginen avulla. Tutustu oppaihimme osoitteessa Aseta Wallpaper Engine käynnistymään automaattisesti ja muita peleihin liittyviä oppaita Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up