Kuinka kehittää Arrokuda (opas)

Scarlet & Violet on uusin lisäys Pokemon-sarjaan, joka esittelee meidät yhdeksännelle sukupolvelle. Sen lisäksi, että voit pelata managerina ja suorittaa haastavia tehtäviä, voit myös tutustua valtavaan Paldean alueeseen. Kun pelaat valmentajana, voit viettää aikaa ja tehdä sitä, mitä rakastat eniten, nappaamalla Pokemoneja. Paldean rajojen sisällä on pyydystettävä satoja Pokemoneja. Voit ottaa ne kiinni ja lisätä ne kokoelmaasi haastaaksesi ne Kuntosalin johtajat kartan kautta. Erittäin suuresta valikoimasta Pokemoneja, Arrokuda se on yksi ainutlaatuisimmista, joka muistuttaa kalan ulkonäköä. Kuten mikä tahansa muu Pokemon, se voidaan kehittää myös tasoittuneeseen muotoonsa. Katso tämä opas, joka sisältää vaiheet kehittää Arrokudaa pelissä Pokémon Scarlet and Purple.

Kuinka kehittää Arrokudasta Barraskewda Pokemon Scarlet & Violetissa

Arrokuda on vesityyppinen Pokemon, joka löytyy vesistöistä Paldean alueella. Siksi on tärkeää avata tiedoston lukitus Kyky navigoida telineeseen, jotta voit matkustaa helposti vedessä. Voit tutustua toiseen oppaaseemme, jossa olemme maininneet vaiheet Surf-taidon avaamiseksi. Kun sinulla on Arrokuda kokoelmassasi, sinun tulee tehdä se sijoittuu tasolle 26 kehittää siitä Barraskewda pelissä Pokémon Scarlet and Purple. Varmista siis, että syötät Arrokudaa tarpeeksi Candy Exp, Candy Rare jne.

Kaikki Arrokuda Level Up Learnsets Pokemon SV:ssä

Nyt kun tiedät kuinka kehittää Arrokudaa Pokemon SV:ssä, sinun tulee ehdottomasti tarkistaa sen siirtosarja. Muista myös, että seuraavat liikkeet avautuvat tämän Pokemonin tasoittamisen jälkeen. Taso
Liikkua
Base Peck Base Aqua Jet 6 Fury Attack 12 Bite 18 Agility 24 Dive 30 Focus Energy 36 Crunch 42 Liquidation 48 Double Edge Tämä kaikki on käsitelty, kuinka Arrokudaa kehitetään Pokemon Scarlet & Violet -pelissä. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pokemon SV -oppaat RelowGame.

Table
  1. Kuinka kehittää Arrokudasta Barraskewda Pokemon Scarlet & Violetissa
    1. Kaikki Arrokuda Level Up Learnsets Pokemon SV:ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up