Kuinka kehittää Chansey Pokemon Scarlet & Violetissa

Scarletissa ja Violetissa jotkut vanhat suosikkipokemonit palaavat. Heidän joukossaan on Normal-tyypin ensimmäinen sukupolvi Chansey. Tällä Pokemonilla on mielenkiintoinen evoluutiojärjestelmä, ja ne kaikki ovat saatavilla näissä nimikkeissä. Jos olet uusi tässä pelissä, sinun voi olla vaikea kehittää niitä. Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka kehittää chansey pokemon scarlet & violetissa.

Kuinka kehittää Chansey Pokemon Scarlet and Violetissa

Chansey itse on a Erityinen evoluutio joten olen a harvinainen jälkeläinen. Se kehittyy Onnellinen käyttämällä Soikea kivi. Se ei kuitenkaan enää auta. Jotta Chanseysta tulee Pokemon Scarlet ja Violet, sinun on tehtävä tämä lisää ystävyyttäsi sen kanssa. Voit tehdä tämän useilla tavoilla. Voit rakentaa ystävyyden Chanseyn kanssa kokeilemalla seuraavia menetelmiä.

  • Jos aiot saada Chanseyn, käytä a Luksus tai a Ystävällinen pallo ottaa se. Nämä pallot auttavat sinua rakentamaan ystävyyssuhteita vangittujen Pokemonien kanssa.
  • Voit antaa Chanseylle a Rauhallinen Bell pidä. Tämä on säilytettävä esine, jota käytetään ystävyystason nostamiseen. Voit ostaa sellaisen osoitteessa Delibird lahjatavarakauppa sisään Mesagoza varten 5000 Pokedollaria.
  • Käytä Piknikki mekaanikko tässä pelissä. Tämän ominaisuuden avulla voit järjestää piknikin Pokemonin kanssa nykyisessä tiimissäsi. Täällä voit mene kylpyyn sinun Chanseysi vahvistaaksesi ystävyyttä.
  • Käytä marjoja esim Kelpsy, Pomeg, Hondew, Grepa, Qualot ja Tamato lisäämään ystävyyttä. Kuitenkin he pienentyä the IV perusteella tilastossa. Koska Blisseyllä on vain korkea HP ja Special Defense, voit uhrata muita tilastoja Chanseyn kehittämiseen.
  • Käytä "Nyt sitä mennään" toiminto antaa Chanseyn kävellä kanssasi. Voit myös antaa sen käydä automaattitaisteluja villien Pokemonien kanssa, mutta pidä silmällä sen HP:tä.

Kun Chansey saavuttaa korkean ystävyystason, siitä tulee Blissey in Pokemon Scarlet and Violet. Toivomme, että tästä artikkelista oli apua. Muille oppaille, kuten How to Evolve Draklock Ja Magneton, vieraile pian SV-osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up