Kuinka kehittää Crabrawleria Pokemon Scarlet & Violetissa

Pokemon Scarlet & Violet on lahjoittanut faneilleen satoja hämmästyttäviä olentoja kaikenmuotoisin ja -kokoisina. Crabrawler on yksi niistä, joka on edelleen kiehtova eri kouluttajien keskuudessa. Se tunnetaan nimellä "Pokemon Boxing" ja kuuluu Fighting-tyyppiin. Pokemon-sarjan aiemmissa versioissa Crabominable-pelin kehittämiseksi pelaajien oli tuotava se tiettyyn paikkaan. Tällä kertaa prosessi on kuitenkin täysin erilainen. Jos mietit, kuinka Crabrawleria kehitetään Pokemon Scarlet & Violetissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Lue lisää saadaksesi selville.

Table
  1. Kehittyvät indeksointirobotit Pokemon & Violetissa [Selitetty]
    1. Kuinka löytää jääkivi Pokemon SV:stä

Kehittyvät indeksointirobotit Pokemon & Violetissa [Selitetty]

Crabrawlerin kehittäminen Crabominableksi on hieman hankalaa. Tietyn sijainnin sijaan kouluttajien on tällä kertaa kerättävä tietty esine. Sinun tulee löytää a Jäätä Kivi joka toimii pohjimmiltaan Evolution Stonena pelissä. Kun sinulla on se, sinun on käytettävä kiveä Crabrawlerissasi. Nyt, kun seuraavan kerran nostat Crabawlerisi tasolle, se muuttuu Crabominableksi. Woolly Crab Pokemonin perusarvo on 478! Tämä sisältää valtavan tukikohtahyökkäyksen 132 ja HP:n vankan perustan 97.
Koska tiedät nyt, kuinka Crabrawleria kehitetään, sinun pitäisi myös tietää kuinka löytää jääkivi Pokemon SV:stä:

Kuinka löytää jääkivi Pokemon SV:stä

Jääkiveä saa pääasiassa kahdella tavalla: miten a kaatunut kohde tai alkaen huutokaupat. Jälkimmäinen voidaan tehdä voittamalla huutokauppa Porto Marinadassa läntisen provinssin kakkosalueella. Jääkiven saamista ei kuitenkaan taata, koska tuotteet päivittyvät edelleen joka päivä huutokaupassa. Lisäksi sinun on voitettava huutokauppa, mikä tarkoittaa, että tarvitset paljon rahaa. Vaihtoehtoisesti on olemassa a täysin ilmainen menetelmä myös. Löydät jääkiven pudotettuna esineenä erityisesti Glaseadon vuoriston länsiosa Paldeassa. Jääkivi on piilossa kiiltävässä Pokeballissa, jonka kanssa sinun on oltava vuorovaikutuksessa. Olemme merkinneet tarkan sijainnin alla olevaan karttaan.

Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Crabrawlerin kehittämisestä Pokemon Scarlet & Violetissa. Voit myös tarkistaa kaikki NPC käy kauppaa pelissä Pokemon SV:ssä täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up