Kuinka kehittää Finizeniä Pokemon Scarlet Violetissa

Pokemon Scarlet & Violet sisältää joukon ainutlaatuisia ja harvinaisia ​​Pokemon-tyyppejä. On kuitenkin olemassa useita tapoja kehittää niitä PSV:ssä. Mutta Fininzen Alonen kehitys on ennen kaikkea erilainen tapaus. Kun olet nostanut sen tarpeeksi, siirry Union Circleen moninpeliin ja kehitä siitä Palafin. Mutta monet pelaajat ihmettelevät, voivatko he kehittää sitä yksin ilman ystäviä tai muita pelaajia. Älä huoli, katso oppaastamme, voitko kehittää Finizenistä itsesi Pokemon Scarlet Violetiksi.

Kuinka kehittää Finizeniä Pokemon Scarlet Violetissa

Valitettavasti et voi kehittää Fininzeä itseäsi tai itseäsi Pokemon SV:ssä. Ainoa tapa kehittää Finizen Palafiniksi on läpi Unionin ympyrä pelaa moninpeliä ystävien tai muiden pelaajien kanssa. Tämä moninpelisessio voi olla Paikallinen tai verkossa. Kun suuntaat Union Circleen, voit moduuli ryhmä tai liitos ryhmä. Mutta voit kehittää Finizeniä vain, jos olet tasoittanut sen 38 taso. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kuinka nopeasti taso nousee saadaksesi lisää vinkkejä.
Kuvan lähde – nickcucc YouTubessa. Kun olet kehittänyt sen Palafiniksi, näet ei eroa niiden ulkonäössä. Tämä johtuu kuitenkin vain hänestä Lomake nolla. Palafin on supersankari Pokemon, joka saa a tilastot tehostavat kun vaihdat sen Battlessa. Tuo on hänen sankarimuotonsa kanssa lisääntyneet tilastot Ja esitys pelissä Pokémon Violet Scarlet. voit ottaa tämä muoto alkaen palaamassa sisällä Taistelu tätä sankarillista muutosta varten. Kuten kaikilla supersankarilla, Palafinilla ei ole Hero Formia taistelutilan ulkopuolella. Jos et saa Finizeniä, tutustu oppaaseemme kuinka saada Fininzen ja kehittää siitä Palafin. Voit myös tutustua oppaaseemme osoitteessa parempaa luontoa Finizenille ja Palafinille Lisätietoja. Siinä on kaikki Finizenin kehittämisestä Pokemon Scarlet Violetissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada Revival Herbs, kuinka Stunkysta tulee Skunktank, miten Arrokudaa kehitetäänJa Lisäksi Pokemon Scarlet ja Violet oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up